Gå til innhold

Erfaringer med Mobyzone Norge


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Lukter svindel det her ja.. forhåndsbetaling er aldri en bra ting, når prisene er for bra til å være sant! Og selv om de hadde godtatt oppkrav, så kan det like godt ligge en murstein i pakken du betaler for og henter ut!

 

Er prisene for godt til å være sant, ja så er de nok det!

 

Mitt råd; Styr unna!

Lenke til kommentar

Betalte dessverre 2450 kr til Mobyzone i dag kl 12:00:15. Dette var akkurat for sent til å få stoppet transaksjonen hos Skandiabanken. De sa at kjøringen gikk kl 12:00-12:15. Hørtes rart ut at de ikke kunne kalle den tilbake fra BBS, men de påstod dette. Passe uflaks, må jeg si. 15 sekunder.

 

Nå må jeg vel vente 10 dager før jeg kan sende en politianmeldelse på selskapet. Det eksisterer jo ikke i Brønnøysund, og er det ikke registrert så kan jeg vel anmelde ham med en gang? Noen som kom opp med Sperre Trading her. Hva har det med saken å gjøre? Jeg ringte mobilen som det stod oppført på, men personen som svarte sa at han ikek hadde noenting med mobiltelefoner å gjøre. :no:

Lenke til kommentar

Ja, skal gjøre det, men har sjekket ut det som står over i tråden. Det stemmer at selskapet som står bak domenenavn-registreringen har gått konkurs (Sperre Trading). Personen som står bak Mobyzone er ikke den samme som Sperre Trading, men de er åpenbart i slekt, fordi de har samme etternavn. Mobiltelefonnummeret som Mobyzone står registrert med i Norid viser til en dame. Når jeg ringer går den rett til en svarer.

 

Noen som vet om jeg kan få tilbakebetalt pengene fra mottakers bank før mottaker får dem? Transaksjonen gikk til BBS mellom kl 12-1215 i dag og BBS sa at de ville bli overført til selskapets bank i natt.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

jeg sendte 2 eposter om at jeg ville politianmelde dersom jeg ikke fikk mobilen innen 7 virkedager. Fikk ikke noe svar. Var derfor på politistasjonen for¨å anmelde selskapet og personen bak. Etterpå håper jeg Hardware.no, Finn.no og QXL.no ikke har noe imot å utestenge denne personen fra all videre handel. Politiet vil avvente 1 uke til og vil prøve å få tak i vedkommende for å snakke ham til fornuft før anmeldelsen min taes imot. Dette synes jeg er kanskje litt vel snillt overfor denne svindleren.

Lenke til kommentar

Og selvtekt er like ulovelig her i landet :D

 

Du har inngått et kjøp om en K750i og må derfor gi de litt tid på seg slik at de har mulighet for å sende deg varen, da kan du eventuelt bruke angreretten din. Du kan jo også heve før de har sendt telefonen, me nda må du godta at de trekker av en sum, og det skal tilsvare det som bestillingen har kostet bedriften. Men reglene om antisipert mislighold kan jo også brukes :D

Lenke til kommentar

Hei adale,

Har nok desverre gått i samme fella som deg, nå har det gått 2uker siden jeg overførte penger og jeg har ennå ikke sett noen telefon...

Tror ikke det er store muligheter for å få tilbake verken pengene eller telefon, men er interessert i hvordan det går med deg. Dersom det er noe vi kan gjøre er det kanskje større sjanse for å få til noe dersom vi er flere?

Lenke til kommentar

God ide er å ta kontakt med finn.no, de vil kunne spore hvem som har lagt ut annonsene da man må ta betalt for å legge ut annonser der.

 

I tillegg kan det være en ide å gå til aviser (i tillegg til politi selvsagt), da det garantert er MANGE som har gått på denne svindelen.

Lenke til kommentar

Hei.

10 dager etter at jeg hadde betalt for mobilen, gikk jeg til Sentrum Politistasjon for å anmelde selskapet og eieren. Politiet ville ikke ta imot anmeldelsen før de hadde forsøkt å snakke med selskapet først. De sa de skulle ringe meg tilbake, men jeg har ikke hørt noe ennå. Dette var på onsdag denne uken. Til onsdag reiser jeg ned for å legge inn en anmeldelse igjen. Fint om du sender meg en PM med navn og tlf nr, så skal jeg gi det til Politiet.

 

Det andre jeg lærte i denne saken er at Finn.no er noe fordømt drit. Hvor seriøs er dette selskapet når de lar folk sette inn annonser uten å kreve en adresse eller telefonnummer? Jeg konfronterte Finn.no om dette virkelig stemmer og jeg fikk ikke svar. Jeg tar det som et ja.

 

Jeg er også spent på om Finn.no, Bruktmarked.no og QXL vil følge en oppfordring fra meg om å boikotte fremtidige annonser fra denne personen bak Mobyzone.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...