Gå til innhold

Siste Ordet 4, Spam/support=ban


b-real

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet
ikke bli institusjonskokk. Det anbefales ikke.

Vist en skal ha et yrke som en kan holde på med i mange år bør en bli instutisjonskokk.

Jeg jobber som resturant kokk, og kan ærlig si at det er et reint helvette av et kjør hver dag på jobb, spess nå som jeg er kjøkkensjef...

 

Typisk problem for resturant kokker - dårlig rygg, vondt i beina, lange dager og dårlig betalt

 

Ikke la dere lure av Jamie Oliver :nei:

Skrevet
Lange arbeidsdager, mye overtid og seint arbeid, slitasjeskader og ordinær lønn. Hvem kan vel motstå det? :)

så du anbefaler ikke det ?

Er du tett? Høres ikke det ut som drømmejobben?

Skrevet
Ikke la dere lure av Jamie Oliver  :nei:

Nå er jo han kjendiskokk også. Så han tjener mer på Pr enn matlagingen.

Men han får det til å virke så lett å være kokk.

Mange får seg et sjokk når dem kommer ut i arbeid... hadde just 2 stk som sluttet på jobben fordi dem ikke taklet det, de var der 2 uker.

Skrevet
Lange arbeidsdager, mye overtid og seint arbeid, slitasjeskader og ordinær lønn. Hvem kan vel motstå det? :)

så du anbefaler ikke det ?

Er du tett? Høres ikke det ut som drømmejobben?

nei jeg ekke dum.. men yrket kokk er noe jeg vurderer fordi jeg bare elsker å lage mat! men nå er jeg ikke helt sikker :ermm:

Skrevet
Lange arbeidsdager, mye overtid og seint arbeid, slitasjeskader og ordinær lønn. Hvem kan vel motstå det? :)

så du anbefaler ikke det ?

Er du tett? Høres ikke det ut som drømmejobben?

nei jeg ekke dum.. men yrket kokk er noe jeg vurderer fordi jeg bare elsker å lage mat! men nå er jeg ikke helt sikker :ermm:

Du kan vel lage mat selvom du ikke blir kokk ? :p

Foreksempel til "Glisevask".

Skrevet (endret)

Jeg slutter som kokk om 2 uker. Hvorfor? jo, fordi ryggen min er slitt ut. og jeg har bare vært 3 år på kjøkken. Men så har jeg alltid hatt litt dårlig rygg

 

Men det skal yrket ha, Man får IKKE bedre arbeidsmiljø en på et kjøkken

Endret av haddis
Skrevet

Er man glad i å lage mat kan man lage det man vil i heimen. Alle jeg vet av som jobber som kokker (3 - 4 stykker, restaurantkokker) har slitasjeskader og lider av utbrenthet som følge av all jobbingen.

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...