Gå til innhold

svar på bestilling til :WWIE..


Gjest mafister

Anbefalte innlegg

Gjest mafister

Hei ,

 

Takker for din henvendelse.

 

Vi beklager, men vi vil ikke ta i mot flere bestillinger akkurat nå. Dette

grunnet at vi påventer en prøveordre fra vår leveradør. Denne bestillingen

har enda ikke kommet, og vi vil derfor påvente denne sendingen for å se at

alt er i orden og at vår leveradør opptrer seriøst. Når dette er klarlagt,

vil vi igjen motta bestillinger.

 

Jeg setter din bestilling på vent, til førstkommende Onsdag, da vi er lovet

at vår første bestilling ankommer Norge.

 

Beklager dette, men vi vil være på den sikre siden. Håper på forståelse for

dette.

 

Virker snart som han faktisk prøver denne mannen..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest mafister

Har vært i kontakt med Fylkesskattekontoret, Fujifilm Norge og Arendal Politikammer, og sistnevnte var IKKE HELT UKJENT med den lokale hjørnestensbediften; World Wide Import/Export i Froland(!)....Han driver visstnok også med bruktbilimport, rekkverkproduksjon og da Digitale Kameraer.... men det spørs om han ikke snart må vurdere en ny karriere

Lenke til kommentar

...vel, rekkverk har jeg ingen erfaring med...men jeg VET bruktbiler kan være bobb bobb..men det finnes liksom ikke noen pent brukte digitalkameraer....enten funker de..eller så funker de ikke..og selger han kamerear som IKKE funker..så lurer jeg på HVOR han har fått tak i de....virker bare teit....og han har jo dekket opp for det med murstein i pakka..få åpna pakka med en postfunksjonær..og er det en murstein..så ikke betal...no skin of your back....men ut ifra hva han skrev i den mailen der..virker det som han kan ha blitt litt nervøs for de som skal levere til ham..så det som KAN skje..er at HAN blir lurt og ikke kan lever oss noe..men igjen..no skin off our back...så..burde gå bra dette..enten det blir kamera eller ikke!

Lenke til kommentar

Eller så er det et triks som gjør at han kan skylle på leverandøren nå som han er mistenkeligjort og må droppe hele svindelen.

 

Bli ikke forundret om du får mail om at han ble lurt av forhandleren og ikke kan levere varen. Han er sikkert smart nokk til å skjønne at svindelen ikke funker hvis den første som får varen poster det her at det er svindel.

Lenke til kommentar

Ringte Posten idag for å sjekke om en kan få lov til å åpne pakke på oppkrav før man har betalt for det.

 

Svaret til Posten var kontant NEI. De har ikke lov til å la noen åpne pakker sendt pr. oppkrav, fordi sender eier pakken til en har betalt for den.

 

Ringte rundt til hovedkontoret, lokale postkontor og andre postkontor i distriktet. Alle hadde samme svar, får ikke lov til å åpne pakken.

 

Regner med jeg venter til flere tilbakemeldinger på forumet her.

 

Telcontar

Lenke til kommentar

Det fønke jo lika fett å åpna pakken etter at ein har betalt. Poenget med å åpne pakken på postkontoret er jo at du då har eit upartisk vitne som ser at du får det du skal få... Pakkar du opp mursteinen hima kan det jo lika godt vera du som prøver å lura avsendar (det er jalfall ingen upartiske vitner der..)

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...