Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

Showcase: Volvo 240 '83


zyrex

Anbefalte innlegg

Endelig - er bilen ferdig. (sparer penger på å si "Bare ta den tida du trenger, det haster ikke")

 

Så, henter den på lørdag. Han mente jeg må ha trøffi hardt, pga hvor mye den hadde bretta seg på innerskjermen. Samt hadde vangen blitt pressa littegranne opp, så han måtte dra den ned igjen.

 

Ny lykteramme ble handlet inn, og ny nedre frontplate (den under lyktene).

Jeg trenger fremdeles ny skjerm og frontplate, da han sa de bare var å kaste, noe jeg egentlig var enig i. Var litt for rustent. Men skal sette den sammen, siden skjerm og frontplate tar 2 minutter å skru av. Så er den ihvertfall hel. blir nok avskilta til vintern uansett, da jeg ikke kommer til å ha råd til to biler samtidig, og lakkering, nye deler og shit til volvoen. Så, avskilte Volvoen, spare til ferietur, spare til ny skjerm og frontplate, og betale tilbake pappa for denne opprettinga.. :p Og spare til lakkering. Men når den er ferdig, blir den bedre enn noensinne. Er godt å ha en bruksbil, så jeg kan vie all tida jeg trenger til volvoen. :love:

 

Jeg er i godt humør :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Godt å høre. Humøret mitt er ikke akkurat på topp. Har igjen funnet vann i gulvet og komme fra en annen plass fra torpedovegg eller foran en plass. Samt at det er fuktig baki bilen oppunder hjulbrønnene til siderutene. Det der må forrige eier ha visst opp, kom sikkert da han begynte å montere AC på bilen. Skal fjerne det etterhvert jeg nå.

Lenke til kommentar

Trådens beste bilde:

 

20102007.jpg

 

Da er den rett og fin igjen! Bare å få tak i de siste delene og skru sammen. Og få tak i penger.. Og lakkere :p Men nærmer seg jo mer og mer da.

 

edit: Alt passer perfekt sammen, men på bildet er ikke frontplata på, derfor er panseret litt langt nede :p

Endret av zyrex
Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

åjo takk for det :) Veldig moro å høre er det.

 

Updates, ja..

 

P1050875.JPG

 

Her er bilen idag, har fått demontert det jeg trenger ifra delebilen, og lagt alle skruer og bolter og lignende i white spirit for å vaske og rense dem godt..

Venter på nedre frontplate og lykteramma fra en kar, har handla helt nytt. Så venter på lønning neste mandag, så får jeg vel henta det.

 

Så det går da framover. Må få betalt for grillen og listene også, så er de på vei og.

 

Ellers er det bare masse småtteri som jeg får begynne på når jeg begynner å skru!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...
  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...
  • 1 måned senere...

Hehe, ja, kan vel kalles for det :p Selv om flaksen ikke har vært på topp.

 

Ringte ihvertfall å hørte på orginaldeler til den nå, så jeg har det klart:

 

Framskjerm: 3808,-

Panser: 3535,-

Frontplate: 1480,-

(Priser med moms)

 

Så da er det bare å byne å spare!

 

Overraska over at panseret var billigere enn skjermen, haha.

 

Så, byner å spare til detta etter mai, da jeg er ferdig med å spare til ferietur. Så iløpet av høsten så er det kanskje en bil på veien igjen.

Jeg griner allerede med tanke på lakkeringa da :p blir vel 6-8000 på toppen av det igjen.. Hmm, bursdagsønske: Lakkering? :p

 

Men, blir godt å ha en bil med nye deler ihvertfall.

Lenke til kommentar

Ja, ringte Bilia Hønefoss og prata med delelageret. Dette er jo priser med moms og klare til levering.. Kanskje du fikk uten? Hadde seff håpa på omkring den prisen du snakka om, men.

Måtte bestilles ifra Volvo Classic parts, veit ikke om det har noe å si? Og - haha - kanskje min '81-'85 skjerm er dyrere enn din '86-'93 :twisted:

Lenke til kommentar

Hmm,kanskje den er dyrere. Fikk med moms og slikt mener jeg ja. Men kan hende at det var med 20-25% rabatt det da. Fikk tilbake vogna mi tilbake fra lakkering i går, ble farge forskjell ja:p Men skal levere bilen til lakkrens og polering når jeg tar sommerferie tenkte jeg. Begynner å bli stygg i lakken pga oksidering. Skal snart sette på sommerhjula også, blir nye Eiker felger med nye dekk.

Lenke til kommentar

Hehe, kanskje det var det du fikk ja. Kan kjapt hende det, får nok ikke fiksa meg noe rabatt :/

Ah grats.. Rød bil, er vanskelig å unngå fargeforskjell da ja. Lakkrens og polering neste! Dårlig med fargeforskjell på min gudskjelov, er en fordel med hvit bil :)

Gleder meg til å se fine sommerbilder igjen av din!

 

Tok å vaska min endelig, har stått uvaska og i mye dårlig vær i sommer og høst før den ble satt i garasjen. Så tok å vaska den idag, aldri sett så møkkete vann. Etter vasken gikk jeg over den med en clay-bar, skal si den gjorde underverker på de asfaltflekkene som satt fast. Etterpå ble det et deilig lag med voks :) Nydelig og blank nå ja!

 

Bare nyt bildene XD

05042008_004_.jpg

 

05042008_003_.jpg

 

05042008_002_.jpg

 

05042008_001_.jpg

 

05042008.jpg

 

Også på første bildet, (som var det siste jeg tok) satt på alle listene over fangern, endelig. Så nå ser den mer i orden ut der i den enden :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...