Gå til innhold

World Wrestling Entertainment


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er nettopp det han gjør. Om wrestling er ekte eller ikke kommer an på hva du mener med ekte. Wrestlerne kan sammenlignes med en stuntmann. Det krever lang trening i å både lære å hive og å lære å falle slik at man ikke ødelegger seg selv og andre. Trikset er å få ting til å se ekte ut.

 

Noen er gode til dette:

http://www.youtube.com/watch?v=VkHfMsMN8FE

 

Andre er mindre gode.

 

Wrestling må ses på mer som underholdning enn sport. Hvis du driter i at det ikke er ekte og konsentrerer deg mer om å følge med på storylines'ene så kan du risikere å faktisk like det du ser. Og de er jo jævlig flinke og akrobatiske mange av de da. Som den Canadian Destroyern...

 

En av de mest akrobatiske er vel AJ Styles i TNA: http://www.youtube.com/watch?v=SlwLVgGuhiE

 

Eller Rey Mysterio i WWE: http://www.youtube.com/watch?v=SlwLVgGuhiE

 

-C-

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Da jeg bodde i singapore så jeg på WWE hele tiden, digga dette. Men nå bor jeg i Norge og har null peiling på hvor jeg kan se dette, hvilkken kanaler er det som sender dette? Viasatt, eller ser dere dette online?

 

Kan gjerne PM meg for anbefalinger. savner virkelig å se på WWE, det er min type popcorn-underholdning, digger digger det :)

 

Frankie

Lenke til kommentar
Har alltid lurt på om wrestling er bare skuespill, det er ikke ekte?

6145427[/snapback]

Jo, det er ekte skuespill hele tiden;) noe de amerikanske tilskuerene ser ut til å ha store problemer med å oppdage. Jeg synes synd på de, når jeg ser hvor "med" de dumme tilskuerene er under en lekeslåsskamp. Jeg kommer aldri til å skjønne hvorfor noen gidder å se på den tåplige teater"sporten".

 

Kompisen min som går ekte thaikamper hadde banka dritten ut av alle i wrestling(alle på en gang). :tease:

Lenke til kommentar

Noen her som husker Monday night nitro og thunder? D var tider det

 

med wreslere som DDP, curt Henning(han var semi norsk)Sting,Goldberg, Machoman Randy Savage(som spilte i spider-man) Hogan seff og Nature boy Ric Flair

 

 

 

 

 

er det mulig at ric Flair forstatt er aktiv?? syns det er utrolig jeg..hulk hogan er forstålig men RIC *fuckings old guy* Flair??

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...
Ikke glem at mange wrestlere (da fortrinnsvis cruiserweight/X-division) har kampsport bakgrunn. Opptil flere mener jeg har vunnet store mesterskap i diverse kampsporter.

 

-C-

6472877[/snapback]

Kurt vant OL-gull i 1996 i bryting. Det beste var når han satte medaljen på spill mot Eugene og tapte :!: Han vant den tilbake senere, men uansett:P

Lenke til kommentar
Har et spørsmål til dere som kan litt om "idretten", Hva er deres favorittriks?

 

Mitt må være Undertaker's "The Last Ride". Sykt fett!

6150121[/snapback]

Vet ikke hva det heter, men det er sykt bra det trikset til Rey Mysterio hvor han spinner 1 1/2 gang under armen til motstanderen. Liker forresten de fleste av triksene hans. "Bulldog" (tror jeg det heter) er jo også ganske bra. 619 er for åpenlyst. Hvorfor havner ALLTID motstanderene med hodet hengende ut av den midterste ringen? :D Eller Booker T's "Scissor kick". Har aldri sett wrestlere stå sånn midt i ringen hvis ikke det er booker de slåss mot.

Lenke til kommentar

Menmen. Ingen grunn til å avslutte diskusjonen vel. Så dere spinebusteren Batista tok på Booker eller? Var konge. Gleder meg til kampen

Skjønner ikke helt hva Vicky tenker på når hun disser Rey. Stakkaren har jo ikke gjort noe galt. Men en ting jeg syns er litt rart, er at de lager et så stort show ut av Eddie's død. Tror ikke jeg kunne klart å spille like bra om dama mi døde, og jeg skulle lage show om hun. Kanskje Eddie lever :!:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...