Gå til innhold

Bladet "Komputer for alle", liker å feilinformere?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Bladet kom i posten i dag.

Haha, de må faen meg henge ganske LENGE etter omverden...

 

De har sikkert et kontor langt inni ei kullgruve, der de ikke ser omverden. Og sitter på 7k linje, at de nyhetene de laster ned er ferdige 2 år etter de er slippt ut!

 

Har abbonert på KFA, og da var jeg ikke store gutten, men ser i ettertid, de var noe å kaste bort penger på det også :sick::sick:

 

Så jeg holder meg til Begin.no, Neowin.net og BetaNews.com

 

Edit: Leif Juster har stått opp igjen dere :whistle:

Endret av Birger_Nord
Lenke til kommentar
Tror jeg skal kjøpe bladet, kaste mitt X850XT kort i søpla og kjøpe meg toppkortet.... uhm... X600 til NERVEOVERPRIS.... Woooha... :w00t: Jeg er glad jeg aldri har lest pc-blad, da jeg heller brukte pengene på pc-deler så jeg ikke hadde råd til å lese blad om dem... :whistle:

uff ja, ut med X800XT og inn med X600Pro !

 

:!:

Lenke til kommentar

Abonerer på det bladet, men det er mest p.ga. at jeg får de CD`ene med hvert blad, og fikk en DVD med programmer for en stund siden. Men jeg å nok slutte med det snart, de har jo nesten bare de samme programmene etterhvert. Ser endel feilinformasjon de har ja, ingen tvil om det. Likte heller ikke den prøveutgaven av HjemmePC som kom i posten for en liten stund siden, var ikke noe bedre det synes jeg. Men det er jo samme utgiver (tror jeg) så det overasker meg egentlig ikke så mye da.

Lenke til kommentar

Bare for å gjøre folk oppmerksomme på at noen har lyst på gamle og utdaterte kort, ønsker jeg å nevne at jeg er villig til å betale opptil 600 spenn for et X800XT eller X850XT kort, for å gjøre overgangen til X600 kort mindre smertefull for lommeboka. Jeg kjøper alle jeg får tilbud om :yes: Send PM!

 

-Ko_deZ-

Lenke til kommentar

Hmm... Jeg ble "automatisk" kastet over til et Hjemme-PC abbonement da PCPro gikk "konkurs". (PCPro syntes jeg forresten var et ganske bra blad... mer vekt på artikler enn nyheter/gadgets - det siste leser vi jo om på nettet.)

 

Jeg mottok to blader av "nye" Hjemme-PC før jeg sa det opp... Nå har de visst kuttet helt ut artikler - bare gadgets (hvor det ikke står noe om forhandler og pris, forresten) og dilldall.

 

Her om dagen ble jeg oppringt av en selger som skulle prakke på meg et blad om gadgets... Hun ble skikkelig sur da jeg sa at denslags leste jeg om på nettet...

Endret av meastp
Lenke til kommentar

Komputer for n00bs skulle det hett...

 

Ville ihvertfall bytta ut 9600 med minst 9800pro/6600GT og x600 med x800/850/6800 ultra

 

Men serriøst, det bladet virka ikke serriøst i det hele tatt... Er sånne blad som dem som får folk til å handle data hos el-kjøp og "expert"

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...