Gå til innhold

Ros or ris om din Lacie 20" (photon20visionII)


B4stian

Anbefalte innlegg

Hei,

denne posten tenkte jeg vi kunne skrive litt om hvordan erfaringer vi har med våres Lacie-skjerm. Jeg har hatt min i ca. 2 måneder nå og er veldig fornøyd, men noen ganger så må jeg slå skjermen av og på fordi bilde flimrer... noen som har samme erfaring?

Endret av datating
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
hva er vitsen med slike poster. Det er til ingen nytte. Spør heller om noen har problemer med sin lacie skjerm. OMG

Trådstarter ber om ris og ros ang skjermen. Er greit å høre både positive og negative langtids erfaringer for folk som er interessert i å kjøpe en slik skjerm.

Lenke til kommentar

Min er så godt som perfekt, fremdeles. :thumbup:

 

Faktisk mer fornøyd nå, siden jeg har fått stilt inn ClearType etc.

 

Har fortsatt ikke skaffet meg noen anstendig PC (men jobber med saken), så jeg har ikke testet den på spill. Men den er meget bra til alle annen jobbing, og til fullskjerm DVD. (Skjønt der hadde en widescreen vært bra.) TV-bildet er ikke fullt så godt på fullskjerm, men jeg antar det skyldes WinTV og ikke skjermen.

 

Geir :)

Lenke til kommentar

Jeg og mange, MANGE andre har skrevet ganske godt hva vi har ment om denne skjermen i tom waits for alice sin LaCie tråd. Hadde det ikke vært for nettopp den tråden, hadde jeg trolig sittet forran to stk CRT skjermer med øye irritasjoner. Savner ikke akkurat det :no: Istedenfor sitter jeg nå forran to stk LCD skjermer.

 

Skjermen er meget god til spilling, solgte faktisk en Eizo T965 til en venn av meg etter at den var inne på service (den kom tilbake i bedre stand enn jeg hadde den i, litt artig). CRT er bra, men i mine øyne passet LCD bedre. Den sliter i sortnivå, og mister fokus i raske bevegelser... som de fleste andre LCD skjermer. Doom3 fungerte meget bra hos meg, men kunne ikke sammenliknes med Eizo T965 skjermen jeg hadde tidligere hvor sort var sort og kontrastnivået på et helt annet nivå. Sånn er det bare, kan ikke få alt :yes: Men fyr opp et glad-spill som Farcry med sterke farger og mye lys, og opplevelsen snus fullstendig opp-ned! Plutselig så man sandkorn, og detaljer i grafikken nærmest hoppet ut av skjermen. Utrolig!

Endret av Boye
Lenke til kommentar

Jeg har egentelig ingen negative erfaringer med skjermen, og har heller ingen flimring. Det eneste negative jeg kan si, er at jeg har en død piksel midt på skjermen. Men jeg har blitt ganske vant til den nå, og legger ikke lenger så mye merke til den.

Men i begynnelsen var det jo en del ting å bli vant til. F.eks. syntes jeg at bilde bar preg av 'sølvskimring', som jeg også har sett på andre LCD skjermer, som CRT ikke har. Men dette fenomenet ser jeg ikke lenger, fordi jeg er blitt vant til det.

Litt baklys også, men egentelig kun synlig ved svart skjerm, som ved oppstart av maskinen. Det er jevnt over en veldig veldig bra skjerm. Men på den annen side er jeg såpass kresen at jeg er glad jeg ikke kjøpte noe billigere når jeg først skulle kjøpe LCD.

Lenke til kommentar

John P! Du nevner døde piksler på din LaCie, jeg fikk >6 på min LaCie #2 over hele skjermen av alle grader, og Netshop sa blankt NEI om innbytte :roll: Kos deg med skjermen vitende om at andre har ingravert Karlsvognen stjernebilde i rødt, grønt og blått :!:

 

Egentlig er det ikke så ille som det høres ut, 6 piksler høres forferdelig. Men saken er at den ene single døde pikslen på min LaCie #1 er verre enn alle de andre på #2.

 

EDIT: Skriveleif.

Endret av Boye
Lenke til kommentar

Hvor stor forskjell er det på bildekvaliteten, responstiden, baklyset og sortnivået på LCD skjermer?

Har spillt på en Acer AL1721, og der var det stort sett greit så lenge det bare var lyse bilder mens jeg spillte. Men så snart det ble litt skygger ble det utrolig hardt å skille mellom de forskjellige mørke fargetonene og baklyset så helt grusomt ut. Dette gjorde seg mest gjeldende i CS:S hvor det ble nesten umulig å se folk som satt i skyggen med mindre jeg vrengte opp gammaen og brightness. Til og med i WoW var det vanskelig med sortnivået.

Synes forøvrig LCD er ypperlig til programmering og kontorarbeid, men har enda ikke sett en som er tilfredstillende til spilling. Skulle vel helst hatt en av hver hvis lommeboka tillot det ;)

Lenke til kommentar

Jeg er ganske fornøyd med min. Det eneste som suger litt nå er at Windows hele tiden finner den i hardware, men ikke får innstallert den. CD'n som følger med fungerer ikke på sp2 tydeligvis. Skal høre med LaCie. Ellers er det deilig å spille på den. Ingen ghosting whatsoever. Hverken i spill eller i programmer.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Eh.. du har ikke sendt bestilling på to til?  :dontgetit:

Skal ha dual skjermoppsett, samt trenger en skjerm på en annen maskin i tillegg. Kjøpte en for å se hvordan den var, siden ingen av de lokale databutikkene har slikt. Resultatet var så bra, at jeg trør til med LaCie på de resterende skjermene jeg trenger. Så nå er straks CRT historie i allefall hos meg..

Forresten, hvis du skulle lure på hva dette brukes til, så er det 3d modellering og animasjon som er den daglige oppgaven skjermene skal gjøre en smule enklere..

Endret av spiffers
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...