Gå til innhold

Den store sykkeltråden!


paroa

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har begynnt og sykle en del jeg og. Har en Hard Rox ramme hvor jeg har bytta ut diverse deler, men skulle også hatt noen fine felger. Satt på noen som var lakkert svart (eikene og) som passet var gode, bare synd de ble stjålet.

Lurer på om noen veit om noen som selger slikt til en ikke altfor stor penge? Pleier girkransen og følge med bakfelg?

Hva mener expertene? For gammal?

post-104006-1242500386_thumb.jpg

Endret av Kverkulf
Lenke til kommentar

Hvorfor kjøpe de i butikk? Går fint ann å kjøpe fra CycleComponents. I tilleg er det billigere enn butikk. Har selv bestilt varer derfra uten problemer. Rask leveringstid. PS: Er svensk nettside, så ikke noe tullball. Husk hvis du bestiller Shimano hjulsettet, så husk å kjøpe framhjul og bakhjul. Når du ser prisen på nettet er det enten for forran eller bak.

 

EDIT: Fant ut at de selger et samlet sett av shimano hjulene til 1500kr på Birk Sport (like billig som cyclecomponents) Hvis du har mulighet til å ta en tur innom Birk Sport ville jeg gjort det ;)

Endret av Fapse
Lenke til kommentar

Tenkte å kjøpe en Giant hybridsykkel på XXL for 2999, ikke noe åpentbart galt med den vel?

 

http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=80593

 

STØRRELSE

 

M, L, XL (herre)

S, M, L (dame)

RAMME

 

Giant AluxX aluminium

GAFFEL

 

SR Suntour CR8V w/lockout

DÆMPER

 

N/A

STYR

 

Giant Aluminium

FREMPIND

 

Aluminium adjustable ahead stem

SADELPIND

 

Post Moderne suspension

SADEL

 

Giant MTB Performance

PEDALER

 

VP platform

SKIFTEGREB

 

Shimano EZ Fire 24 speed

FORSKIFTER

 

Shimano C051

BAGSKIFTER

 

Shimano Alivio

BREMSER

 

Tektro Linear pull

BREMSEGREB

 

Shimano EF50

KASSETTE

 

Shimano HG40 11-32

KÆDE

 

KMC Z7

KRANKSÆT

 

Shimano M191 48/36/24

KRANKBOKS

 

Shimano UN26

FÆLGE

 

Double wall aluminium

NAV

 

Formula

EGER

 

Stainless steel

DÆK

 

Kenda 700x35c cross

Lenke til kommentar

Hei, kjøpte meg ny sykkel i går på et lørdagstilbud. Synes sykkelen er veldig fin å sykle på, men vil gjerne vite om dere synes jeg gjorde et godt kjøp.. Og om dere har noe erfaring med merke.

 

Førpris var 6999,-kr men fikk den til 3999,-kr.

 

Er en Jamis Durango 2.0.

Eneste forskjellen på den som er på bilde er at min har RST’s Omega magnesium (låsbare) forran istedenfor.

 

Bremense heter Tektro Auriga Comp hydraulic disc brakes, er de greie? Var helt like bremser på en Jamis sykkel som koster 9999,-kr, så regner med at de er greie...

Lenke til kommentar

Fin sykkel det. Til 3999kr så synes jeg du gjorde et fornuftig kjøp. Girsystemet på den er bra. Bremsene har jeg ikke noen erfaring med. Hvis sykkelen skal brukes til grus, lett terreng og asvalt så skal sykkelen fungere nice. Jamis er er kjent merke og lager mange bra sykkler.

Lenke til kommentar

Okey, takk for svar.

Sykkelen skal brukes i lett terreng og asvalt, ja. :)

 

Er det slik at bremsene skal kjøres inn litt før de fungerer optimalt? Kjæresten min har hydrauliske LX bremser, og de synes jeg fungerer veldig mye bedre..

 

Leste noen reviews av bremsene, og der stod at noen slet med at bremsene begynte å lekke olje etter et halvt års bruk ca, er dette en vanlig feil på hydrauliske bremser? Og evnt dyrt å fikse?

Lenke til kommentar

Begynte å sykle for 3 uker siden med en litt gammel Hybrid til faren min som jeg fiksa kjedet og dekkene til, for at den skulle fungere. Målet var å begynne å sykle til skolen hver dag for å både forbedre det fysiske og komme litt tidligere til skolen.

 

Veien er vel rundt 1 mil lang, en vei og jeg bruker rundt vel 25-30 min på denne. Tar meg litt bedre tid på tilbakeveien. ;) Veien er som regel god asfalt med oppoverbakker og nedoverbakker. En grusvei tar jeg og, istedet for å sykle en ganske trafikkert og smal vei.

 

Jeg har lagt merke til at føler meg allerede litt bedre fysisk sett og er ganske motivert til å holde det oppe, spesielt siden det går raskere enn bussen.

 

Dessverre så holdt ikke ut den gamle sykkelen så mye (felgen ble skeiv og gikk inn i bremsene og giret oppførte seg merkelig hele tiden.) Så det var på tide med å anskaffe seg en ny sykkel. Litt uvant å sykle med den men den er mye mer behageligere enn den gamle, med både hydrauliske bremser og muligheten til å regulere dempingen. Dempinga er spesielt handy når man skal opp bakker. Man bare gjør den fast også går energien som vanligvis går til dempinga, til å komme seg opp bakkene istedet.

 

post-84757-1243204054_thumb.jpg

 

Legger til et bilde av sykkelen min. Gleder meg allerede til imorgen. :D (Sykkelen er en Scott Sportster P1 09 Hybrid)

Lenke til kommentar
Sykkeltur snart. Trenger noe å montere bagger på, på bakhjulet. Ettersom det er en landeveissykkel mangler den alt slikt, og har heller ikke mulighet for å feste bagasjebrett (så lenge det ikke finnes noe sånn spesialgreie). Skal helst veie ganske lite.

 

Noen tips? :)

Bumper denne, samtidig som jeg har et nytt spørsmål:

 

Hvor "bra" er Campagnolo?

Endret: Søkte litt på nettet. Har dette på min sykkel, antar at prisen sier sitt. :p

Endret av Matsemann
Lenke til kommentar

Hvis du har sykkel med det gruppesettet så har du vel sikkert mer enn nok penger til å kjøpe deg en ekstra sykkel til denne typen bruk. Jeg ville i alle fall aldri vurdert å montere noe ekstra på en slik sykkel.

 

 

Kjøp ny, eller lei inn noen til å frakte bagsjen din.

Lenke til kommentar

Er det en stjålet sykkel du har kjøpt? Er vel ikke mange andre forklaringer på et slikt prisfall. Uansett så ville jeg fortsatt ikke slengt på noe ekstra på en slik sykkel. Et gruppesett av den typen der inneholder mange titan komponenter som jeg ikke tror har så veldig godt av masse ekstra vekt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...