Gå til innhold

-¦- Fancy hovedkort -¦-


Lozip

Anbefalte innlegg

Jeg skal bygge meg en drømme pc, som ser å er bra. Jeg leter etter et hk som er svart eller blått.... Har kjøpt meg et svart AOpen AK73-1394 som jeg har sendt inn nå for femte gang.. (det tar kneppen på prosessoren) Så nå har psdata.no bestemt seg for å gi meg et annet hk. Ikke kjøp dette det er bare dr*tten :sad:

 

Det jeg skal frem til er, vet noen om noen hk som er blå eller svarte og som jeg kan få kjøpt i norge..... + Det må være socketA.... Å støtte mine 133 brikker.

 

- Lozip -

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Quote:


Den 2002-06-25 15:10, win_xp skrev:

Drømme pc er vel først og fremst hva lommeboka gir tillatelse til er det ikke???



 

det å prioritere hovedkort etter farge og utseende er jo ren og skjær idioti hvis man skal bygge "drømme-pc"

 

mhv.

win_2000 ;p

Lenke til kommentar

Når personen stiller et spørsmål, så forventer han å få et fornuftig svar fra en eller annen. Det er så forbanna ofte at det blir slengt idiotiske kommentarer her så det er helt sykt. Om en person vil ha hovedkort med stilig farge så hjelp han heller med det (som noen av forslagene her) selv om høres idiotisk for dere som syntes slikt er tåpelig.

Lenke til kommentar

Jeg skal ha en maskin som jeg kan spille på. Ikke en super duper maskin som regner ut hvor mange atomer jorda består av. Det trenger jeg ikke og heller ikke du.

 

Men er det noen som vet om et sted i norge jeg kan få kjøpt stilige hovedkort? Hels med webshappe?

 

- Lozip -

Lenke til kommentar

Soyo sine hovedkort er svarte, og har røde PCI slot'er. meget stilige, men først og fremst - MEGET bra kort. I tillegg har det integrert C-Media lydchip (5.1 kanals, _meget_ bra, og fungerer fint på alle platformer (windows, linux, freebsd, etc)) - integert 10/100mbps lan, som også fungerer 100%. Integrert Promise IDE RAID, som også kan brukes som en vanlig UDMA100 kontroller (altså, 8stk. IDE enheter). Det er dog litt dyrere enn de fleste hovedkort, men vel verdt det. Og ja, det er svart =)

Lenke til kommentar

Dette er den mest idiotiske tråden jeg noen gang har sett (MSI har røde hovedkort) Når du dømmer etter fargen! altså HALLO! Hva er forskjelen på grønn, svart eller blå bil hvis du skru på motoren og graver den ned??? :razz: Med tanke på kunnskapene til han karen her kommer han tydelighvis ikke til å grave bilen opp heller så POENGET ER???? :@

Lenke til kommentar

Noen som har hørt om plexiglass???

 

Jeg skal kanskje også ha nytt hovedkort snart, og stabilitet og overklokkingsegenskaper står øverst på lista. Men det skader ikke med et svart eller lilla hovedkort. Det er faktisk flere gode hovedkort som ser kule ut også! Tror det var et svart hovedkort som vant en test på tomshardware eller.no.

 

Kanskje noen av dere har interesse av denne posten..?

hva slags farge har du på hovedkortet??

Lenke til kommentar

Det å se på fargen på hovedkortet gjør jeg også. personlig synes jeg at grønne er stygt. Alle ser på farger enten det er hovedkort, skjermkort, lyd eller andre kort. Hva med tower det er jo ikke så lenge siden du kun fikk kjøpe bare grå å kjedelige bokser. Nei slutt å slenge dritt og heller komme med et innlegg som det går an å lese.

 

Om det er noen som ønsker lilla, svarte, grønne, blå, gule eller blanke kort må det være deres smak.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...