Gå til innhold

Holgers lille NTNU-tråd | *Se første post for spørsmål om hybel*


HolgerL

Hvilket sted tilhører du?  

1 456 stemmer

  1. 1. Velg ett av alternativene

    • Dragvoll
      254
    • Gløshaugen
      1018
    • Annet
      202


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Et vitnemål med masse A'er er ikke noe å vise frem til vennene sine med mindre man har E i exphil. Min mening.

En ting er at man ikke setter inn alle sine krefter på exphil da det er andre fag som har mer å si i det lange løp. Men jeg har ikke helt skjønt denne kulturen med at det kun er realfag som teller og at det er flaut om man er interessert i noe som helt annet enn matte, fysikk eller data. Selv fikk jeg C i exphil og er helt fornøyd med det siden jeg uansett ikke har planer om å studere filosofi. :p

 

For eksempel er etikk viktig for blivende sivilingeniører, og det blir jo tatt opp i exphil. Nå er jeg riktignok enig i at det blir tatt opp på en dårlig måte og at man burde tatt grep for å gjøre faget mer relevant for teknologer, men likevel.

 

Perspektivemner er jo også positivt da de bidrar med kompetanse som man ikke får gjennom realfagene. For eksempel er språkfag og psykologi et positivt bidrag i retning av evner innenfor kommunikasjon og mellommenneskelige relasjoner, noe som bare blir enda mer og mer etterspurt av arbeidsgivere i dagens verden. I andre anerkjente universiteter rundt om i verden blir tverrfaglig kompetanse enda mer verdsatt, jeg skulle ønske man hadde sett enda mer av dette på NTNU.

 

Igjen, det er helt greitt at man ikke legger hele sjela si i exphil, jeg skal ikke motsette meg det. Man skal tross alt gjøre det tålelig bra i de andre fagene man tar samtidig. Men at man skal hate alt som ikke lukter av matte eller fysikk har jeg ikke helt forstått. :)

Endret av A-Jay
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Kommer dere inn på sidene til "Institutt for matematiske fag" ?

Det er der alle hjemmesidene til matte og statistikk fagene er.

 

Jeg får opp "Forbidden: You don't have permission to access / on this server." :hmm:

Er noe omlegging av infrastrukturen på gang der, tipper det er fiksa i løpet av helga.

Lenke til kommentar

Noen som har/kjenner noen som har overført til et universitet i USA eller Canada fra NTNU? Snakker ikke om utveksling for et semester eller to, men permanent overføring. Jeg leser på ANSA sine sider at det er muligheter for å overføre til andreåret ved et amerikansk universitet med 60 studiepoeng fra Norge, men jeg har problemer med å finne noen som faktisk har gjort det, og NTNU sine nettsider snakker bare om utveksling. Hvis det er noen her som har gjort det, skulle jeg gjerne hørt litt om hvordan søknadsprosessen var. Hvor mye betyr karakterene fra universitet i forhold til karakterene fra vgs når man allerede har gått et år på universitetet i Norge?

Lenke til kommentar

Hvor mye skal til for å sikre en C i tekled egentlig :S? Har gjort så godt som ingenting i løpet av semesteret. Hvor langt kommer man med kompendiet? Hva har folk her gjort >_<? Lest hele pensum? Eller holder kompendiet + gamle eksamensoppgaver?

Du bør ha kontroll på annengradsformelen, selv om det er så avansert matematikk at man egentlig aldri kommer til å trenge den mer (ref. tekledboka) ;)

 

Jeg gjorde også særdeles lite, leste litt dagene før og ble tynet gjennom noen eksamenssett av kjæresten. Endte såvidt med en B.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Wow. Risikerer man faktisk å bli straffet for å utnytte fattige norske studenter ved å leie ut gjennområtne brannfeller? Nå står ikke verden til påske... :wow:

 

Litt mer seriøst synes jeg det er bra at de gjør noe med dette. Bare synd det tok så lang tid. At han fortsatt skal få lov til å drive næringsvirksomhet er også fortvilende, han har vist seg å ikke være egnet for dette i det hele tatt.

 

EDIT: Ser nå at han ble dømt for manglende regnskap.

Endret av A-Jay
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...