Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

ds. Henning: IC er en stor org (sammen med OC - som er en twink/farm org for IC medlemmer) og medlemsskap er ikke ekvivalent med uberness, men alle IC medlemmer forventes å delta aktivt i PVP samt stille opp på Towerattack (Vi har 3  towersites atm og OC har 1)

 

OG flertallet spiller på RK2 ^^

7898802[/snapback]

 

Jeg er utmerket klar over at IC er en stor og respektert org med usedvanlig mange dyktige spillere. Medlemskap i IC medfører heller ikke automatisk full CC armor, Dchest etc, og jeg vet også at de fleste medlemmene deres har jobbet hardt for å komme dit de er nå.

Dette forhindrer meg dog ikke å slenge en spøk på deres bekostning en gang i mellom:) (det samme gjelder forøvrig Dark Front) Himmelen skal vite at orgen jeg er medlem av (VG) tok mye mer alvorlige beskyldninger rundt de tider da omni hadde 0% sidexp (ikke nødvendigvis bare fra IC)

Litt knivstikking Omni i mellom synes jeg bare er gøy, og må på ingen måte tas personlig:)

 

/telia Rk2

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Crat er en rimelig gimp proof uten særlig annen nytteverdi enn å XP perke i kite team. På lvl 220 er crat helt bortkastet spør du meg.

 

7898802[/snapback]

 

Dette kan jeg egentlig ikke la stå helt uimotsagt.

1. sannsynligvis beste mezz in game, eneste som ikke bryter av engie auras.

2. addall off og def auraene gir MYE mer damage i ett team, uten at jeg har regnet på det så er den nok på høyde med keeper damage auraen.

+ crit auraen (stacker ikke med MOP) men særdeles nyttig i team, samt en aura som reduserer nanoresist på alle innenfor en viss radius. Veldig nyttig spør du meg.

3. En crat er en utmerket soloer, på 220 med carlos eller en Notum scourge er det veldig lite som ikke faller for dine føtter.

4. Det er også blitt meg fortalt at crats er relativt skumle i pvp om de er satt opp riktig. Det er umulig å critte en riktig oppsatt crat. Og Area anti root er vel heller ikke unyttig, uten at jeg kan hevde noen ekspertise på feltet.

5. Crat sin init/damage debuff vil lande langt lettere enn UBT, og vil bli overskrevet av Ubt når denne lander. En crat kan altsa kjøre sin debuff om doc sliter med å lande sin ubt, spesiellt nyttig på høy NR mobs som f.eks Mercs.

 

Crat er ikke en lett profession og er ikke noen god prof å starte med, man bør være klar over sine svakheter og sine styrker. Men med litt innsikt i spillet så kan man skaffe seg en veldig nyttig toon.

Problemet er at mange ser på crat som den letteste veien til 220 og bruker xp pistoler og bare perker xp regain\ bonus xp hele veien opp. De går i gimp armor, utdaterte symbs og bryr seg ikke engang om å skaffe seg bedre SL mezz.

Trimmere er også noe som de fleste ikke bryr seg med å skaffe til tross for at en ql 200 trimmer nok vil gi deg 150-200 mer damage pr slag på roboten din.

 

Dessuten stopper ikke xp grinden på level 220 lengre :tease:

Altsa først på 220 og maxa ut LE research blir en crat "ubrukerlig" iflg ditt utsagn:)

Endret av Henning75
Lenke til kommentar
Min MA @ lvl 79

Han er nå lvl 91 og er snart ikke froob lenger :) (må bare få ned large client nå så)

7893839[/snapback]

 

Kikket på oppsettet ditt. Er ikke sikker på om du poster det for å poste, eller ønsker feedback?

 

Mange bra ting for MA's selv om du er froob, - har du sett denne? Gamboling Master's Wear Dropper fra bossen i Crypt of Home, men kan jo kjøpes også.

7896043[/snapback]

Har vistav den lenge men ikke bryd meg så nøye om den. Hva ligger på prisen for den på ca. for tiden da? 1-2mill?

 

My%20Equipment]Ny toon scan @ lvl91

Neste Token board kommer vel i løpet av helgen muligens.

Kjøpte alle expansions i forrgårs, men har ikke kommet inn i det enda, bare kjikket inom SL en tur og ordnet litt med Perks.

Noen som har forslag til hva jeg kan finnepå? :whistle:

Ble pluttselig så mye at jeg ikke klarer å bestemme meg.

 

EDIT: Må vel få noen til å hjelpe meg med shoulderpads quest 3 sånn at MA'n ser litt tøffere ut :p

Endret av -¤Zen¤-
Lenke til kommentar
Crat er en rimelig gimp proof uten særlig annen nytteverdi enn å XP perke i kite team. På lvl 220 er crat helt bortkastet spør du meg.

 

7898802[/snapback]

 

Dette kan jeg egentlig ikke la stå helt uimotsagt.

 

7903931[/snapback]

 

Bra - fikk litt dårlig samvittighet...

 

Mezz er bra for solo, men helt bortkastet i team med enfo, faktisk er det en plage med alle crats som på død og liv skal mezze alt de ser.

 

Selfølgelig er det som du sier, auras er bra, i en nødssituasjon kan mezz være bra.

Noen av de morsomste team jeg har spilt and vært 5x shade + en crat på inf Mortiigs. Og de er irriterende i PVP, spesielt når de mezzer min MP's attack pet.

 

MA, Shade, Doc, Fixer, er alle bedre solo-profs (pvm) så det er ikke en grunn til å lage en crat. Og soloe i Pen med en Notum Scrouge var ikke akkurat det jeg tenkte på, jeg tenkte mer i bane merlin dragons, heckler bosses og div inf dynas. Har enda til gode å se en crat soloe Crete, mens jeg kan på shade, advies kan lett, MA's og fixers har jeg også sett gjøre det lett. (Det er ikke lett på shade, men det går stort sett bra)

 

Det finnes selvølgelig de som er gode spillere som gjør det beste ut av profesjonen, men det er jammen langt mellom dem.

 

En bra ting med crat, må vel være at man aldri mangler team.

Lenke til kommentar

Kvelden i går gikk slett ikke som jeg hadde planlagt. I det siste har jeg teamet Ado hecks med en flink MP på samme lvl som meg selv. (Variety)

Logget på meg på i seks tiden og sendte en tell om et mulig heckler team ??

 

Men da stod han i Pen garden og skulle akkurat til å starte Penumbra Sanctuary Garden key - questen. Om jeg ville være med ?

Vel, jeg hadde tenkt å vente til jeg hadde passert lvl 200, ettersom de fleste tempelmobs da har blitt grå og ikke gir aggro.

Men, skitt au. Hva har man å tape, tenkte jeg og løp opp. 2 hjerner tenker bedre enn 1 :)

Questen ble startet av Garboil Roch Van, han stod inne i labyrinten av trær i garden. Vi fikk hver vår Calibration Tuner og skulle visst calibrere noen ødelagte maskiner med den. I alt 7 maskiner skulle finnes og det betydde 7 missions.

 

Disse Missionene var i nærheten av Pipe, eller Glazier Hill, men selvsagt annen hver gang i hver, slik at man måtte innom Garden for hver gang. Dette var lett, maskinen stod i samme rom hver gang. Den så ut som et slags stort høyt brunt skap.

Når vi kom inn i entreen, så valgte vi døren til venstre og kom inn i en lang gang. Løp denne til endes og inn døren. Der kommer man inn i et halvstort rom, og her skal man ut gjennom døren oppe i venstre hjørne. Den fører inn til det store rommet der maskinen står i et hjørne til høyre. Trengte bare kille 2-3 vakter hver gang, så det gikk fort.

 

Del 2 så verre ut. Nå skulle vi oppspore og kille 12 Reedemed vakter.

 

Første var 1. Hiisian Steed - Tainted. Han befant seg på 790x1290 i Vest.

 

Nr 2 var Watcher Cama Mara-Thar - Leader. Posisjonen hans var 1045x180 og det viste seg å være i Redeemed village, nede i Sør Vest. Her var det mange vakter å se, men etter litt utrensking, så kom vi til ham.

 

Nr 3 viste seg å være Chimera Cranii - Marked.

Denne var lett å finne, like Nord øst for Penumbra Fortress Statue.

 

På nr 4 fikk vi omsider et problem. For det første, så hadde fyren stukket av til Adonis og befant seg i Reedemed tempelet ute på øya der :cry:

Raskeste vei dit, er å løpe helt øst i Ado garden og hoppe utfor. Da lander man et stykke sør for tempelet. Devoted Gil Wei-Wei stod helt øverst, opp trappen og inn til høyre. Det stod raskt klart for oss, at denne klarte vi ikke å pulle ut. Han var helt omgitt av livvakter.

I tillegg hadde et team begynt å renske ut vakter i den andre delen av rommet.

Vi måtte gi gass, og prøvde et sjokkangrep på ham. På et blunk stod samtlige vakter i tempelet i samlet flokk og underst lå Steiden og Vari. :mad:

Vel vel, full fart tilbake. Prøvde en ny taktikk som gikk ut på å vente til det andre teamet hadde tynnet kraftig ut i rekkene. Da gikk vi på ham og kom oss ut i live.

 

Nå var vi pokker så yber og klar for nr 5, som var Devoted Cama Zean-Mara.

Men han var ikke i villagen i sørvest og heller ikke i tempelet i nordvest. Litt research viste at han stod helt oppe i nord, i den reedemed villagen som ligger inne i fjellet, litt sør for Ergo. Det gikk en tunnel inn dit, ca vest for Villagen, helt ute ved sjøen. Kom oss opp og inn, før vi løp mot øst til byen. Stod mange vakter utenfor og vi tok de to første. Men de gjorde motstand så det holdt og vi fikk dem med nød og neppe i bakken. Litt nedenfor stod det en hel haug og fortsatt var det et langt stykke bort til tempelet. Inngangen så vi heller ikke, så den må ligge på baksiden.

Det stod raskt for oss, at dette ville vi ikke kunne klare. Å renske, nyttet ikke å tenke på. Og det var altfor langt å løpe, til at vi ville klare å komme oss inn dit i live. Men når nøden er størst, er hjelpen nærmest og den kom i form av Presidenten i orgen min. Den 220 soldieren hans moser det meste. Han ryddet opp utenfor og løp så over på baksiden. Da det var trygt, sprang vi også bort dit. Inngangen lå ganske riktig der oppe, ja. Soldieren tok seg en tur inn og fant fyren. Vi fikk beskjed om at dette ville bli vanskelig. Problemet ble ganske enkelt løst ved å ta ham med i teamet, slik at vi slapp å gå inn i det hele tatt :)

Fikk godkjent mission, selv om vi ikke var med på å ta livet av ham.

 

5 nede, 7 igjen. Vi fortsatte nå litt på egenhånd igjen.

Nr 6 het Watcher Cama Gil-San og dermed ble vi nødt til å ta turen opp i Reedemed tempelet i Nord vest. Hr Gil-san stod i det andre rommet, like bak trappen.

Så bar det ned til sørvest igjen og der skulle vi finne en Len Wu. De er over alt der nede i Villagen, så det ble enkelt. For engangs skyld var nr 8 på samme sted og det var Sipius Cama Ilad-Lux.

 

Videre full fart opp til Nord vest tempelet etter Watcher Cama Hume-Ulma, nr 9.

Løpingen hadde nå tatt slutt, ettersom 10 - 11 og 12 også skulle være her.

Vi hadde igjen fått selskap av presidenten som heldigvis for oss, kjedet seg.

 

De tre siste skulle tas i en serie. Når Venerable Ecclesiast dukket opp, så skulle han tas. Her må det legges til at denne fyren kan ikke angripes med det samme han dukker opp. Man må vente i noen minutter. Etter sin død ville han spawne et eller annet vesen som straks måtte få 6 Cama insignias. For disse spawnet denne Empath Alyssa som da ble nr 11.

Og tilslutt kom Redeemed Cama som nr 12 og siste mann.

Noen insignias hadde ikke jeg, men Vari hadde det og det holder at 1 i teamet gir dem.

 

Vår kjære 220 soldier hadde ikke særlig tro på dette i det hele tatt, da de i hans tid brukte å være 2 fulle team på Cama. Denne spawnet også 8 adds, + at en fikk full aggro av alt i rommet. Dette var en fryktelig beskjed å få, når vi var så nære.

 

I det vi skulle til å gi opp og løpe hjem, så kom det en 218 MP, samt en 220 Shade inn. De satte seg bare ned og ventet. Vi spurte om de også vurderte Cama ? Ja, de hadde nå tenkt det.

På spørsmål om dette ikke ble altfor lite folk, fikk vi til svar at Shaden kunne godt ta ham alene. Dermed må FC ha endret på dette i en eller annen patch.

Shaden hadde en 194 soldier som også trengte questen, så vi ble enige om at 218 MP en deres og 220 Soldieren "vår" skulle ta dem. Vi andre 3 måtte holde oss aldeles i ro, for å ikke få aggro. Lets go !

Men Vari glemte healpettet og det var nok til å sende ham i Garden, selv om det ikke var i bruk. Med ham tilbake, startet slaget opp igjen. :)

Nr 10 og 11 gikk greit ned, men Cama var en harding. Kun lvl 200 var duden, men for en helsesøyle :ohmy:

 

Så lenge 220 Soldieren hadde TMS, så gikk alt greit, men med den ute, så forstod vi at dette ikke kunne gå. Healpettet til MPen klarte ikke å demme opp for skaden.

194 Soldieren logget av, for så å returnere med 220 Shaden sin. Da var de 3 stk på ham, noe som gav et helt annet utfall.

Jeg må si den Shaden gjorde vei i vellinga. Ikke mistet han særlig med helse heller. Sammen med Soldieren fikk han Cama omsider i bakken, hjulpet av healpettet til MP.

 

Og dermed dukket Pen Sanc key opp i inventory :thumbup:

 

Tilslutt var det bare å takke alle sammen tusen ganger for all hjelp, før vi lykkelige returnerte til garden.

 

 

De Lutte

 

 

RK 1 * Steiden 186/15 Opifex - Martial artist

Endret av DeLutte
Lenke til kommentar

Gratulerer med Pen sanct Key :D

 

Cama soloer jeg uten problemer med shade - er det flere som trenger hjelp til den biten, stiller jeg gjerne opp. Det eneste jeg forlanger er at teamet, evt den som skal ha key ikke angriper noe, og ikke forsøker å heale.

 

Jeg er sttort sett å treffe på Aachel/Saldomel eller Saldvy

Endret av Aachel
Lenke til kommentar

Edit: Haha, du rerollet etter å ha sett mitt svar? :p I Endgame-PvP er Meta den svakeste klassen av alle. I Pvm kan du jo ha det mye gøy.

Ut i fra alle proffesions du nå har prøvd og synes er kjedelig kan det se ut som om dette spillet ikke passer for deg.

 

Svar på tidligere spørsmål som ble editet:

Med Lost Eden kan man gjøre det ganske bra i PvP. Sånn ellers er NT regnet som svak.

Endret av Tiamin
Lenke til kommentar
Edit: Haha, du rerollet etter å ha sett mitt svar? :p I Endgame-PvP er Meta den svakeste klassen av alle. I Pvm kan du jo ha det mye gøy.

Ut i fra alle proffesions du nå har prøvd og synes er kjedelig kan det se ut som om dette spillet ikke passer for deg.

 

Svar på tidligere spørsmål som ble editet:

Med Lost Eden kan man gjøre det ganske bra i PvP. Sånn ellers er NT regnet som svak.

7911675[/snapback]

Vel, jeg skrev feil. Rerollet ikke. Synes spillet er morsomt, men bruker alltid lang tid på å finne profession/classen jeg liker i et spill.

Lenke til kommentar
Edit: Haha, du rerollet etter å ha sett mitt svar? :p I Endgame-PvP er Meta den svakeste klassen av alle. I Pvm kan du jo ha det mye gøy.

Ut i fra alle proffesions du nå har prøvd og synes er kjedelig kan det se ut som om dette spillet ikke passer for deg.

 

Svar på tidligere spørsmål som ble editet:

Med Lost Eden kan man gjøre det ganske bra i PvP. Sånn ellers er NT regnet som svak.

7911675[/snapback]

Vel, jeg skrev feil. Rerollet ikke. Synes spillet er morsomt, men bruker alltid lang tid på å finne profession/classen jeg liker i et spill.

7911985[/snapback]

 

Omg Timian... :p Du spiller på RK1? Da kjenner du kanskje Highsummoner? Ta og spør han om end-game PVP på MP. Min MP er Rookie, det har jeg ennå ikke fått til på min Shade :p

 

For tiden er NT en av de beste/enkleste pvp-classes på endgame... nå skal det sies at du må velge setup - spesielt på NT, du an ikke ha et setup som fungerer både i pvp og pvm. Min MP har heller ikke noe særlig setup for pvm.. men det blir man jo lei av etterhvert... Og at en NT kan drepe en soldier på 2 sec med å trykke på en nuke, er kanskje ikke helt bra heller.. men det er faktisk slik det har fungert til nå. Vet ikke helt hvordan den nye patchen virker inn på layerspamming. Men med 800 hp har de jo vært nesten umulige å drepe. God ting når nsd en sjelden gang lander :D

 

Og som MP har vi også mer i vente på neste patch =) Vel er det ikke det enkleste proof, men det forbanna gøy å se hvor indignerte enkelte blir når de blir sendt til reclaim av en MP. De blir jo sett på som lett offer, men det et spørsmål om setup, og spilltaktikk. Ogå utnytte det toolset vi har best mulig.

Endret av Aachel
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...