Gå til innhold

Alt om Anarchy online


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så kan jeg heller fortelle om en hendelse da ...

 

En i orgen kom seg til Ado i går, på lvl 150 (på tida da ja), men det er ikke det. Han hadde lyst til å gjøre litt research på hecks, og det er jo fint. Jeg hadde både doc og sold innloggget og holdt på med noen Ely quester for Spec 2.

 

Så startet vi et team for Ado hecks. Han er enforcer og tank, jeg hadde doc (lvl 132 o.O) så da var det bare å fylle teamet. Først en crat (yay) og så to Mp'er. Sold var jo allerde i teamet, hehe. Etter noe om og men om plass gikk vi til Ado NN. Det var stilig, Crat stun i tillegg til 2xTumulten førte til at hecklerene som regel bare fikk inn et eller to treff før de lå i bakken. Så det ble lite trening med doc der, hadde jo 2xBelamorte også. Men så.... lagget enf til RK, og da måtte jeg tanke med sold, men det gikk det også.

 

Sold er nå 146, og må snart inn i reperk for å få på noen OK symbianter. Og så må det grindes tokens igjen..... har snart 250, men missions går relativt kjapt med sold.

Lenke til kommentar
DeLutte: Vel nå har jeg spillt Ao ca. 3 år lengre enn deg og for 'oss' som har spillt det en god stund går tilogmed vi lei. De aller fleste 'veteran' spillerene fra Ao som jeg kjenner skal også gå over til AoC. Men det at du er stolt over og lage en character til 220, samtidig få en grei økonomi in-game på 2år(..) er jo bare bra. Ett tips til deg er å gjøre Ai raid, da kan du nok gjøre den 2års-økonomien din på 2 uker :). Du får vel uansett kose deg med Ao i 10år fremover (er vel det FC har planlagt..) så kanskje du har sett lyset da :)

 

Forresten: Er det flere enn meg og Bjohansen som skal prøve ut AoC? :) Moro om vi kom på samme server, kanskje samme guild også? :)

 

 

Jeg blir å teste det ut, men er usikker på om det blir før høsten. Jeg har nettopp kjøpt meg en daycruiser som må utnyttes MAX, og da kan jeg jo ikke sitte inne foran pcen :p

 

Jeg er en STOOR conanfan...så dette har jeg gledet meg til lenge.

Lenke til kommentar

Forresten så skiftet jeg også org i går fra BOSS til Valhalla Guardians. Det ble for lite aktivitet i BOSS, samt at generalene i orgen ble for selvsentrert rundt egen aktvitet. Håper og tror ting er bedre i VG :-)

 

Jeg har aldri tidligere sluttet i en org frivillig. Jeg var med i The unforgiven som ble oppløst. Uansett ble det VELDIG upopulært når jeg sluttet. Den ene generalen så ut til å ta det personlig, og begynte sånn passelig med personangrep om spillestil osv osv. Da gikk det fra tungt til lett å forlate :-(

Endret av rolfar
Lenke til kommentar
Må dere alltid snakke om å drite seg ut, krangle om hvem som har spilt lengst etc? det er jo trossalt bare et spill.

 

Helt enig :)

 

Hehe, er nå ca 65% til lvl 220 :) Har også bare 4 lvl 10 research lines igjen, og 2 andre som står på 9 så er jeg max LE level også :)

Er bare AI lvl 18 tho =(

Lenke til kommentar

Kom på 220 for noen dager siden, så nå er det å få på bedre symbiants og utstyr.

Har ingen planer om å hoppe over til Aoc. Kommer nok sikkert til å prøve det engang, men det blir nok en stund til. Har alt formye morro i AO til å gå over til noe annet med det første

Lenke til kommentar

Har reroll keeper eg hadde for ei veke siden og er oppi lvl 40 så det blir le mish/research på han nå og så skal eg gjere litt bs på han får å skaffe litt vps. Før det skjer blir det å få bedre imps før det blir noko le/research på han. Ellers prøver å bli med på ely heck team, men det er sjelden det blir når eg er på lft enn då eg får fårespørsmål om å kite hecks.

Lenke til kommentar
Er det noen som har en løsning på problemene med DX10 kortene til Ati? Har store problemer med chatten med mitt 3850.

 

Kjent problem dessverre...og heller ingen løsning på det så vidt jeg vet. Hvis du sjekker de tekniske forumene så ser du at du ikke er den eneste med dette problemet. Tror det er slått fast at du må vente på graphics engine update =)

Lenke til kommentar

Du får kan spille Anarchy Online helt gratis, men vist du bestemmer for å utvide deg til ein eller fleire utvidelse pakkene Shadowlands, Alien Invasion eller Lost Eden må du betale ein opgradering avgift og ein sum i månden.

 

Her er eit kart over kort den gratise delen er:

post-125915-1211069642_thumb.jpg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...