Gå til innhold

Har ødelagt noe i hovedkortet


Beni25

Anbefalte innlegg

Jeg skulle til å ta ut grafikk kortet fra hovedkortet da jeg la merke til den klyp greien for kortet, med det jeg skulle røre denne for å få kortet ut, så slapp fingeren mot en liten greie i hovedkortet, og denne datt av!

Hva det nå er har jeg ikke stort peiling på, men det er som en liten kondensator eller hva det nå heter (sølv) med disse nummere 10 16G 011 over (på toppen) og har to pin (metalbiter) som var sikkert fast i hovedkortet! (atme der den skal stå i hovedkortet står det C211.

 

Saken er at jeg holdt på å fikse denne pc´n til salgs og no er jeg redd jeg ikke for til å fikse det! Trur dere at det går an å lodde på?

 

Hovedkortet vil ikke starte uten den, den slår seg på og viftene og slik, men kortet har noen led som skulle bytte til grønn når den holder på å boote... og de blir bare røde no!

 

det er en MSI kort men husker ikke modell, det er Socket A og kjørte Athlon T-Bird (1ghz) og den er for den gamle og gode sdram minne.

 

Kan noen hjelpe meg?

 

 

 

PS: Til moderatoren som stengte førrige meldingen min... sorry for å ikke ha beskrevet innholdet av katastrofen på selveste emnefeltet... men synes at å stenge tråden var litt for drøyt! Du kunne selv ha byttet emne eller skriv svar til meg og si at jeg må skifte dette! ;) (synes nå jeg da, og jeg har ikke brukt quotes eller sms språk da)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

er bena på delen i orden?

Isåfall kan du lodde det. setter loddebolten på bakiden av hullene den skal nedi, når tinnet har smeltet setter du delen på plass og holder den der i 5 sek til tinnet har stivnet.

Pass på å monter den rette vegen om det er en diode eller noe lignende.

 

EDIT. etter du har varmet opp ,trekk ut de brukkene bena om det er noen,

ikke sikkert du trenger mye tinn. alt fra ingenting til 0,2mm

Endret av War
Lenke til kommentar

takk for rask svar! :)

 

Om pinnene er hel vet jeg ikke, da de er ganske kort, og i kortet ser jeg ikke noe hull den skal i, men ser plassen den sto på ja.

 

Den kom faktisk med svart plastikken under kondensator (eller hva den nå heter) og ang. retning.. det var det! :p

På toppen så er det en del av toppen tegner svart mor venstre side og ved siden av dette så har du nummerene. Men i hvilken retning skal denne være i kortet vet jeg nå ikke. Hva er opp, ned, høyre og venstre på ett hovedkort? :p

 

 

Kan muligens legg inn noen bilder i mårra

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...