Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

PCI-ex-HK funker ikke, må ha PCI-ex skjermkort?


Anbefalte innlegg

Har skiftet hovedkort. Ett asus P4gd1. Det er ett PCI-ex-hovedkort. Når jeg booter maskina spinner alt opp, men skjermen står bare i standby-modus (dvs signalkabel koblet i, men får ikke noe signal). For øyeblikket har jeg kun ett PCI-skjermkort i maskina, kan dette skape tull (kun PCI har alltid funkte før, men tenkte kanskje det var noe speseilt med PCI-ex-hovedkort). Det er heller ikke pc-speaker på kabinettet mitt, så jeg har prøvd å koble hovedkortet til pc-speakeren i ett annet kabinett, regner med det vil funke, men det kommer ingen lyder.

 

Manualen er heller glissen på akkurat det punktet, står bare "om ingenting piper eller noe skjer innen 30 sekund, ta kontakt med din levrandør".

 

For å oppsummere, maskin spinner opp, ingen pip, ikke skjermbilde. Kun en rambrikke. Noen som har noen kløktige råd? (CPU, ram og skjermkort fungerte tidligere i dag).

 

AtW

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kan jo legge til litt mer info, fjernet Rambrikka, fortsatt ingen piping, noe som leder meg til å tro at bordet feiler på selvtest. Sjekket at ingen festebrakketter hadde kontakt feil sted,det var det ikke. Må vel antakelig sende in kortet da.

 

(Bare for å være 100% sikker, det funker å koble til pc-speakeren fra en annen pc ikke sant?)

 

AtW

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...