Gå til innhold

Telenor fikk 281.000 nye mobil abonnement i 2004!


Anbefalte innlegg

Fulgte med på kvartals rapporten til Telenor i dag morges, og her var det noen overraskende tall:

 

Telenor har 2.645.000 mobilabonnement i Norge, en vekst på 281.000 abonnement i løpet av 2004. Estimert markedsandel i Norge var ved utgangen av 2004 opprettholdt på 56 prosent, målt i antall mobilabonnement.

 

Hvordan ligger det da ann med de andre operatører i Norge, disse abonnement må da være tatt fra andre, det kan umulig være nye abonnement!!

 

Retro..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Greit nok det, men en slik ekstrem økning må jo vises et sted, uansett om det gjelder Bedrift eller privat.

 

Hvis det kun skal gjelder Bedrifts abbonemang må det jo bety at bdriftene i norge er i ferd med å droppe de andre operatørene!???

 

Har ikke tro på at det er mange som sitter med to abonnenter.

 

retro...

Lenke til kommentar

Tipper at om man ser på tallene på fast-tlf så har de hatt en markant nedgang der. Veldig mange bed baserer seg nå kun på mobil. En til hver annsatt og ingen fast-tlf. Og når det kommer til slike totale løsninger så er faktisk Telenor veldig bra. I tillegg ser man også en tendes at folk dropper hjemmetlf og heller satser på mobil til hele fam, noe som også kan være en forklaring.

 

Ser man på de andre operatørene så har nok også disse generelt hatt en økning, ergo flere mobiler og færre "faste" telefoner.

 

Leben

 

Edit: Er utrolig mange som har 2 abo, et til jobb og ett for privat bruk. Tror faktisk telenor har en løsning der man kan bytte mellom disse på samme simkort. (Ikke ta dette for reklame, da jeg holder meg langt unna telenor der jeg kan) ;)

Endret av Leben
Lenke til kommentar
Tror nok de fleste nye kundene til telenor har kommet igjennom chess, tele2 og sense, ikke så magne gjennom deres egen mobilvirksomhet.

Hva snakker du om???

 

Tallene til Telenor gjelder nye abonnement til Telenor!! enten via kunder som etablerer abonnement for første gang, eller så har de tatt kunder fra konkurrenter!

 

Retro....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...