Gå til innhold

Diskuter din Paladin her!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Jeg er i prosessen med å rerolle iallefall. Orker ikke å irritere meg mer over at blizzard ikke gir oss den rollen jeg og tusener av andre mener en paladin skal ha.

Slik det er nå så er paladins med i spillet kun for hjelpe warriors og andre klasser å ha det morsomt.

 

Powerlevler en warlock for øyeblikket, virker sabla morsomt sålangt iallefall.

6203624[/snapback]

 

 

Du burde vært i core på stormscale. det får pally gå dps og de lik rett på våpen som warrior..

 

jeg begyner også å gå lei av pally.. i min guild får pally gå dps i mc og noen steder i bwl..

Lenke til kommentar

Paladin kan være artig det, om man varierer på hva man gjør. Er vel aldri helt 100% healing eller dps, men pleier som regel og gjøre den dps'en jeg kan når vi er på trash i instances, eller om vi er på lette bosser pleier jeg å gi alt jeg kan. Det riktignok begrensa på hvor høy dps man får som holy paladin, men jeg klager egentlig ikke. Synes det er sabla kjekt og kunne browse litt på forums mens jeg grinder. :p

Lenke til kommentar

Fikk endelig min epic mount igår. Gikk ganske så enkelt når vi først kom fram. Wipa 2 ganger før vi nåde frem grunnet dårlig pulls.

 

2x60 Paladin

1x58 Paladin

1x60 Warlock

1x60 Rogue

 

Virker vanskeligere warlocks sin epic mount quest.

 

Onoria - Genjuros

Endret av eskuge
Lenke til kommentar
Hvilken rolle er det du og tusener av andre vil paladin skal ha da?

6203930[/snapback]

 

Syntes fortsatt at det er artig at Arms warriors tror de gjør så mye mer skade enn paladins. Wee autoattack + MS hvert 6sekund. Er det virkelig så stor forskjell fra en paladin med SoC hvert 7sekund? Og slutt å tøv med slam, det er bortkastet med mindre du er fury. Ikke vil du ha nok rage til å spamme whirlwind i tide og utide heller. Det eneste ekstra en arms warrior vil ha er execute spam ved <20%.

 

Problemet er at healere er altfor viktige i dette spillet. Har faktisk aldri sett noe mmo spill med så mye spamming av heals på et par personer.

 

Men de fleste guilds lar paladins dps'e på steder hvor de ikke vil ta så mye skade. Samme gjelder for feral druids. Somregel står du i en rotasjon så når du ikke healer så kan du likegodt autoattacke litt (så lenge du ikke bruker opp mana)

Lenke til kommentar
hvis man har bra gear og riktig spec så er det MYE..i Core så ligger pally alltid på top 10 på dps..

 

Ja de er en bra guild de har cleara alt i aq..

 

Hva er det for slags svar da?.. Spurte "Hvor KULT" det er å gå dps som paladin, ikke hvor mye dmg de gjør. Autoattack syntes ikke jeg er kult ihvertfall. Jepp, det erfarte jeg ved å spille paladin.

Lenke til kommentar

Jeg har en paladin som er lvl 60. Han er en trollmann. Han har epic våpen og rustning, som jeg fant i et raid i USBRS. Akkurat nå har jeg 200 mana, 600 instance, 150 attack og 200 aimshot. Av våpen har jeg night staff og ragnaros staff of healing. Jeg spiller på burning blade og er med i en guild som heter Roy's disipler. Tabernen min er grønn med inslagg av fiolett og kanel brun. Jeg har selvfølgelig en mout, og tilbringer mye tid i molton core, sammen med petten min som er en tiger. Jeg har 200 gull, som jeg fikk etter at jeg solgte epic mounten min til en som var lvl 50 hunter. Før var jeg rank 14 og hadde 100 000 horde kills.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...