Gå til innhold

Tråden om MMA (Ufc, Pride, K-1, Shoto)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Likte Noons vs Diaz 2, men vet ikke om jeg er helt enig med avgjørelsen

 

 

Kampen var sinnsykt jevn, men jeg hadde en liten fordel til Noons. Vet man lisom må "beat the champ, to be the champ" men når man ser fight stats, så synes jeg det er merkelig at dommerene kan gi kampen til Diaz.

 

Diaz%20VS%20Noons%202.jpg

 

 

Endret av JimRamse
Lenke til kommentar

Synes ikke man skal se seg blind på slike stats. For meg var det en fortjent seier til han som vant.

 

Enig i at man ikke kan se blindt på det. Synes det var en veldig jevn kamp selv, men følte taperen egentlig burde vært vinneren. Men det er noe i det at man må virkelig VINNE over belteholderen for å ta beltet fra han.

Lenke til kommentar

Er jo runde for runde de dømmer, så ville ikke akkurat hengt meg for mye opp i statistikken der....men jevn kamp, uten tvil.

 

at Thompson fikk 30-27 var vel en større blemme synes jeg...

 

 

trenger vel ikke nødvendigvis være beat the champ to become the champ....husker vel Penn v Edgar I....ikke akkurat overbevisende selv om han fikk satt et punktum i andre kampen.

Lenke til kommentar

Bare meg som synes UFC 120 ser utrolig svakt ut? Jeg mener det holder ikke ( i mine øyne ) med Bisping og Hardy som mest kjente fjes i ett main event.

Et svakt event. Men bedre med et svakt event enn ikke noe. Det er bare bra at de kjører på med masse stevner, da blir noen litt dårligere enn andre. Dette sendes vel også gratis på spike tv.

Lenke til kommentar

Sant at det er svakt, men er greit mtp at UFC121 er neste helg igjen :D

 

BTW: Noen som vet om andre steder og kjøpe stream fra enn UFC.com? ser ikke ut som de er HD stream denne gangen og hater og sitte og se UFC på sucky kvalitet.

 

Og sender Canal+ UFC? Isåfall er dette gamle opptak eller?

Endret av EggMan88
Lenke til kommentar

UFC 120

 

 

Det hadde vært et greit event om Bisping hadde tapt. Når det er sagt, Bisping har faktisk lært å ikke gå inn i høyreslegga til motstanderne. Var jammen på tide, tok sin tid å lære. Det som slår meg er hvorfor Dana White og UFC gir disse talentløse britene så mange muligheter. Ingen av dem tar dette seriøst ser det ut som, alt dem ønsker er å stå og slå. Er det noen av dem som har klart å komme opp på et nivå når det kommer til wrestling?

Og dette "Wolf`s lair" er jo en stor spøk, det virker som en kameratgjeng som ikke er interessert i å utvikle seg.

 

Lenke til kommentar

 

Uenig, Battone. Bisping har utviklet seg mye siden han starta. Han vil holde det stående fordi det er der han er best, i likhet med de fleste briter. Så lenge han klarer det har han gjort den delen av jobben.

 

Et helt greit event det her. Men det blir bare en oppvarming for det som skal skje neste helg.

 

Lenke til kommentar

 

Enig Geir M.. Bisping har utviklet seg stående ja, men jeg vedder ei skjorte og litt til at det har vært bortimot minimal utvikling på wrestling. Han har ikke god nok stand-up til å slå de beste, og den første relativt gode wrestler han møter så vil han bli dominert.. Tviler du virkelig på dette.

 

Bisping er en eneste stor hype, som ja, imponerte meg mot Sexyyama, men det der var ikke Mr. TooSexy på sitt beste. All honnør til Bisping i den fighten, men det er på tide han viser noe mot bedre motstand, og da mener jeg en wrestler.. La han prøve seg mot CB Dolloway, så får vi se. Vinner han mot CB så skal han få litt mer cred hos meg..

 

Lenke til kommentar

Bisping er topp 10 i sin vektklasse. Synes det er ganske bra. Men det skal bli spennende å se hvor mye han har utviklet sin TDD. Jeg tror nok han har lagt ned en del trening der. Jeg tror han skal klare seg greit mot OK wrestlere, men de fleste sliter jo mot de beste. Anderson sleit fryktelig mot brytinga til Sonnen f.eks. Han hadde jo blitt knust hvis Sonnen hadde klart å fokusere på basic submission defence mot slutten av kampen.

Endret av Geir M
Lenke til kommentar

Gleder meg til Bellator Fighting Championships 33 inatt. Er en fin oppvarming til helgens UFC stevne. Ser for meg at Eddie Alvarez vs. Roger Huerta kan blir en knall bra kamp.

 

oj, fett! er den kampen allerede nå ? Visste jeg ikke, må sjekkes ut. UFC til helga blir dritbra, glatt se det live !

 

Forresten glemt å skryte av at jeg fikk hilst på Bisping etter UFC'en i London forrige helg. Meg og dama kom oss inn på et utested som arrangerte afterparty'et, så det var morro. Dama var så freidig at hu kjente på armen hans og sang "you've got muscles" (fra en reklame eller no?) og det syntes han var veldig morsomt. Møtte også Cole Miller og Eddie Bravo på Joe Rogan standup og da måtte dama kjenne på øret til Cole...som det også blei mye latter av. :-)

 

Siste vi traff var Dan Miragliotta som plutselig sto foran oss i taxikø. Kjempehyggelig fyr og en gigant av en mann. Selv meg på gode 1.87 følte meg liten.

 

War BROCK ! (selv om jeg har litt trua på at det blir Cain) og kveldens gjesp blir nok Tito og Hamill....

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...