Gå til innhold

Bli 1337 i dag


Anbefalte innlegg

I dagens samfunn eksisterer det i praksis to verdener; den ekte og den digitale. De er hverandres nemesis. Den virkelige verden er underlagt ideologiske ideer tenkt ut av filosofer, samfunnsvitere og andre kyndige personer. En 1337-bevegelse kunne aldri blitt startet under slike forhold. Vi skal i dag fortelle det alt du trenger å vite om 1337-miljøet i Norge, slik at du er klar for en periode som lærling.

 

Les hele artikkelen

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

utrolig mongolid

 

men sier dekk att detta såkalte 1337 opplegget er et språk eller programmeringsspråk?

 

trudde det bare var slike fjortisser som har spilt for mye cs som likte å kalle seg 1337

 

"å jeg er så 1337 i dag"

"det er tøft og 1337 å gjøre sånt"

 

O.S.V

 

(shit)

Lenke til kommentar

jeg må si jeg først ble litt overrasket fordi jeg ikke forventet en slik artikkel her på gamer.no, men etterhvert ble jeg sittende og humre. Artikkelen er jo jævlig treffende og beskriver mange "1337" fjortis CS spillere jeg treffer på nettet..

 

Forøvrig virker det som forfatteren har overvurdert leserene utifra responsen her på forumet.. halvparten skjønte jo ikke bæra :wink:

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-19 05:47, aurstad skrev:

Forøvrig virker det som forfatteren har overvurdert leserene utifra responsen her på forumet.. halvparten skjønte jo ikke bæra.


Jeg er overrasket over at folk ikke skjønte at dette var ironi så det holder. Litt skuffet også egentlig. Kjedelig om vi ikke kan skrive slike artikler fordi folk ikke kjenner til ironi.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...