Gå til innhold

Ditt første PS og PS2 spill?!


Samael

Anbefalte innlegg

Ja, hva var deres første PS spill og, PS2 spill, jeg har vært en stor fan av PS og Sony siden 1995, og jeg slutter nok aldri å spille på PS-konsollene, ihvertfall ikke før jeg er blitt godt over voksen.

 

Når PS2 kom ut den 21 November 2000, så var jeg ekstatisk, det var det mest sinnsyke jeg hadde sett, og jeg har kjøpt mange fler spill siden da, blant annet Devil May Cry, Final Fantasy 10, Onimusha 2, Kingdom Hearts, Chaos Legion og Onimusha 3, jeg har også flere enn det, men det er de beste jeg har. For dette året så skal jeg ha; først Devil May Cry 3, så Metal Gear Solid 3, Tekken 5, Final Fantasy 12, Kingdom Hearts 2 og Resident Evil 4.

 

Mitt første ps-spill var Battle Arena Toshinden 2 og mitt første egne PS2-spill var Onimusha, det aller første jeg (og broren min hadde) var Tekken Tag Tournament.

 

Og, for dere som er interessert, her kan dere se nyheter og diskutere.

 

Devil May Cry 3: Dante´s Awakening

Endret av Samael
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg husker at til en bursdag så fikk jeg en scanner av moren min. Men datan vår var så gammel at den ikke hadde usb tilkobling for å koble til scanneren hehe. Så vi måtte da gå og bytte scanneren. Men jeg hadde aldri så mye lyst på en scanner og tenkte på noe annet å bytte den inn i. Så kom jeg og brødrene mine fram til at vi måtte ha en playstation. Så vi byttet den, betalte noe mellomlegg. Og i begynnelsen bare lånte vi spill siden vi ikke hadde noe mer penger igjen hehe. Og etterpå kjøpte vi oss Grand Theft Auto, det var tider det. Det neste spillet vi fikk oss var Time Crisis tror jeg.

 

PS2 kjøpte jeg meg for et par måneder siden bare da jeg begynte å jobbe og ville ha noe mer enn dataspill. I og med at datan min blir brukt av nesten alle i huset så kan det være bra med noe annet å leke med hehe. Så jeg kjøpte meg ps2 konsollen. Og et spill som heter Ranbox Six etter eller annet. Og, det fulgte med et spill som ikke burde fulgt med. Det var et helt nytt This Is Football 2004 spill i esken til konsollen hehe. Men det var ikke de første spillene jeg kjøpte. Jeg kjøpte det første før jeg fikk meg ps2 faktisk. Det var Metal Gear Solid 2. Jeg kjøpte det da jeg bodde med broren min og en venn av han og han karen hadde ps2.

 

Gleder meg til Metal Gear Solid 3 jeg. :yes:

Lenke til kommentar

Mitt første kjøpte PS spill må vel være Worms, var vel i 1995 en gang.

Mitt første kjøpte PS2 spill var nok Final Fantasy X det ja. I likhet med Nevnarion så hadde jeg allerede kjøpt Final Fantasy X før jeg kjøpte PS2'en min :p

Endret av ToXciK
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...