Gå til innhold

Netcom tar støyten selv


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Så hvorfor har jeg feks. alltid måttet betale 24% mva. på alt hardware utstyr jeg har kjøpt i den siste tiden. Hvorfor har jeg betalt 12,5%mva. på alle matvarer jeg har kjøpt? Det er jo vanlig ifølge noen her at bedrifter tar mva'en på egen kappe. Jeg ønsker gjerne navn på bedrifter som ikke tar moms på sine varer slik at jeg kan begynne å handle der i stedet. Personlig vil jeg jo spare tusener på dette! :roll:

Lenke til kommentar
Neida, Telenor har heller ikke økt sine priser som følge av momsøkningen. Det er kun prisen på et par tilleggstjenester (bla. Tvilling, tror jeg) som har hatt endring som følge av dette.

Tror dette er ganske vanlig over det hele. 1% er ikke den helt store utgiften for de fleste selskap.......

Har heller ikke sett noen selskap som har satt opp prisen direkte, men det medfølger vel heller at de ikke setter ned prisen like fort som de ville ha gjort, da det er det som er mest vanlig i dette markedet.

 

Når det gjelder den ene prosenten så kan jeg ikke skjønne hva du mener med å si at den ikke utgjør den store utgiften "for de fleste" selskaper. 1% er nå 1%. Hadde man 6% avanse på varen før nyttår, så har man bare 5% nå hvis man ikke hever prisen. Omsetter man for 100 Millioner i året så er det da snakk om 1 Million i tapt inntekt. Kom ikke her og fortell meg at det ikke merkes med mindre man da tjener penger som gress.

 

-KJ

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...