Gå til innhold

Rengjøring av CPU.


Fosco

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

reint vann er ikke farlig å ha på noen ting. leder ikke strøm i d hele tatt. Men spylevæske inneholder andre stoffer, og det legger seg som rester på CPU-overflaten. Det gir nedsatt kontakt med kjøler, og kjøleegenskapene kan bli nedsatt.

 

Selvsagt kan vi prate om 2-3 grader her, men men...

 

bruk rein isopropanol eller aceton du, så slipper du å bekymre deg..

 

Mvh Knut

Lenke til kommentar

Hvis dere tenker dere om så er det vel ingen som vasker CPU`en med vann, og så kjapper vi oss å setter den inn å skrur på PC`en. Alle vet hva som skjer da. Det er overhodet ikke farlig å skylle en CPU med vann selv om det kommer fra Oslo eller Tromsø, bare den er tørr når du tilfører spenning igjen så går alt bra.

 

Afseth, 230V nettspenning er ikke nok til å få vann ifra springen her i Lørenskog til å lede strøm ihvertfall. Tviler da om CPU`en 1.5V-2V leder da.

Lenke til kommentar

Quote:


Den 2002-06-13 01:07, Afseth skrev:


Da må vannet være HELT rent (kildevann). Springvannet (i Oslo for eksempel) leder strøm fordi det inneholder andre stoffer enn bare vann. Har ikke testet, og vil helst ikke teste, hvor bra det leder strøm riktignok. Hehe
:grin:


 

Kildevann er heller ikke helt rent siden det inneholder mineraler og en rekke andre stoffer. For at vannet skal bli rent må det destilleres og avioniseres noe som må gjøres på et laboratorium. Straks vannet kommer i kontakt med luft er det ikke lenger kjemisk rent, så det er bare i veldig få tilfeller vann ikke leder strøm.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...