Gå til innhold

Noe nytt om Flashpoint 2?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Operation Flashpoint hadde vært enormt, hadde det ikke vært for tildels utdatert grafikk.

Hadde vært? Hva med når det kom? Og hva med etter tilleggspakken Resistance? Er det fremdeles dårlig?

 

Også må du ikke glemme alle mod'ene som har kommet, deriblandt en FX mod som gir deg reflekterende vann, partikkler, fete eksplosjoner mm.

 

Flashpoint er et av tidenes spill hva realistiske krigs simulatorer angår...

 

OT: Det er mange som faktisk tror at Flashpoint 2 aldri vil komme, men i følge utviklerene så er vel 06 det nærmeste vi kan håpe på ja.

 

RogueFreak har jo en dedikert Flashpoint 2 siden, ganske bra også. Men jeg husker jo ikke url'n i hode, men han har den i signaturen sin...

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hmmm... har vært borte fra gamer forumet en stund nå skjønner jeg... :blush:

 

Operation Flashpoint 2 siden min som Des referer til ---> Flashpoint 2 Source

 

Vår/sommer 2006 er antatt dato for OFP 2. På Codemasters sin side (utgiver) er det satt en foreløpig dato til 12 april 2006! Men BIS (utviklerene) har ikke sagt ett pip på leeenge... håper vi iallefall får litt informasjon rundt OFP 2 under årets E3!

 

 

Til alle som føler OFP har utdatert grafikk; dere har ikke spilt Resistance med alle tilhørende FX modifikasjoner og tilleggsenheter, øyer, osv. :blink:

 

Sjekk galleriet på siden min, og OFP engine based photography 3 tråden på BI forumet... og fortell meg så at OFP har dårlig grafikk... :hrm:

 

 

EDIT: noe av det mer lovende som skjer rent grafikkmessig på OFP enginen, er Invasion 44. Bildene fra det de jobber med, ser meget lovende ut. Se på bildene i denne tråden! ...og ikke minst i denne!!!

Endret av RogueFreak
Lenke til kommentar

Jeg har noen andre OFP screenshots liggende på en annen server, som jeg glemte av. Jeg hadde de i OFP engine photography tråden for lenge siden... ta en titt på de så ser dere at OFP kan ha bra grafikk.

 

Bilde 1

 

Bilde 2

 

Bilde 3

 

Bilde 4

 

Bilde 5

 

Bilde 6

 

Bilde 7

 

Dette er iallefall noen... jeg har masse liggende som jeg ikke har fått lagt ut på nett enda. Skal se om jeg finner noen bra derfra og putte inn her senere.

Lenke til kommentar

Nå kom jo flashpoint for en stund tilbake. Husker jeg satt med Celeron 500 Mhz og GF2 MX! Det var jo en helt genial spilloplevelse og en rå grafikk. Er enig med at grafikken ikke kan sammenliknes med det vi har i dag, men er vel ikke fair å gi det stryk karakter pga utdatert grafikk?

 

Har også spilt det endel over inet opp igjennom åra, mye sammen med kamerater, og når du må samarbeide med andre blir det noe jeg ikke har sett i andre spill. Nærmeste er vel Rainbow Six, noe som ikke har falt helt i smak hos meg.

 

Edit: Har det faktisk instalert og spiller det noen ganger, selv om alle tre delene av spillet er runnet for lengst.

Endret av zeltex
Lenke til kommentar

Ja, jeg håper virkelig det.

 

Jeg startet en tråd på BI forumet, hvor jeg stilte en del spørsmål, for en ukes tid tilbake. Og faktisk så svarte den ene halvdelen av BIS berømte brødreteam i tråden... men han kom såklart ikke med en eneste ting i forhold til OFP 2 eller OFP X (det var Ondrej Spanel som svarte, broren til Marek Spanel som er boss i BIS).

 

Jeg har hatt løpende kontakt med BIS community manager siden august ifjor (Paul "placebo" Statham - ble ansatt og jobber nå hos BIS i Praha), og det er tydelig at de ikke helt vet når de har tenkt å gi ut informasjon eller i det hele tatt begynne å kommunisere med omverden... han mente først at de ville begynne å gi intervjuer og info i oktober/november, så ble det rundt jul og nå vil ingen si noenting...

 

På Codemasters sin side er nå OFP Xbox satt til 1 juni i år, mens OFP 2 som sagt er satt til 12 april neste år.

 

Det er mange teorier ute og går... en er at de ikke skal begynne med OFP 2 før OFP X er ferdig og utgitt, en annen er at BIS nå er mer opptatt med VBS1 og neste utgave (VBS2?) fordi det gir mer penger i kassa (ref. at veldig mange lands militære nå bruker VBS1). Igjen mener mange at BIS ikke helt vet hvordan de skal få gjort OFP 2 bedre enn det OFP er idag - for OFP er forbedret noe sinnsykt med alle modifikasjoner, addons og FX enheter som er laget av miljøet rundt OFP.

 

Jeg tror iallefall at de viser frem OFP X (igjen...) på E3 i år - om derimot OFP 2 blir vist frem... vel, det er jeg ikke like sikker på dessverre :(

 

Men jeg fortsetter å hamre BIS med forespørsler hele tiden, så til slutt vil ett eller annet komme frem - stay tuned! :thumbup:

Lenke til kommentar

Det har kommet ett nytt intervju for OFP 2.

 

Det er den ungarske siden www.hardwired.hu som har hatt ett intervju med Community/PR Manager i BIS, Paul R. Statham. Det er ingen store avsløringer der, men det er vel det første offisielle som har kommet ut av BIS på leeengeee...

 

Direktelink til intervjuet (det er på engelsk!)

 

Min nyhetspost

 

 

Det kommer ett intervju til denne uken, med samme person. Skal visstnok dukke opp på den polske siden http://www.gry-online.pl

 

Så, det er da liv i BIS om ikke noe annet... :cool:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...