Gå til innhold

Ekstremt lite -5v. feil avlesning?


Anbefalte innlegg

Som topic sier måler jeg veldig feil på -5v når jeg bruker f.eks. Everest eller forgjengeren Aida32.

De andre målingene er tilnærmet perfekte.

 

Kan dette være feil avlesning? For med en slik verdi burde vel kanskje ikke maskinen funket i det hele tatt?

Dette er en Levicom VisiblePower 500w. Før jeg kjøpte den leste jeg noen positive reviews av den. Men nå som den er i bruk får jeg deja vu fra Qtec'en min. Nemlig at den langt ifra kan levere 500w! Når jeg starter maskinen min finner den vanligvis ikke diskene mine i HPT374 BIOSen som alle diskene mine står i. Der henger den evig, noe den ikke skulle ha gjort hadde det ikke vært disker der. Før jeg byttet kabinett og fra luft til vannkjøling (i går) kunne jeg høre forskjell på turtallet når min TT Spark 7+ sto på fullt, og jeg slo på katodene, eller startet en sånn "lazer cube dings" Plasma ball heter det kanskje, som jeg har koblet til 12v på maskinen.

 

En kamerat av meg har lignende problemer med samme PSU, nemlig at skjermdriverne hans popper opp med at skjermkortet ikke får nok strøm eller noe slikt(kort som krever egen molex).

 

Som dere ser på bildet er de andre målingene rimelig bra, men -5v er rett og slett latterlig. Denne brukes jo ikke mye i maskinen, så at maskinen går selv om den er så lav er jo ikke utenkelig heller.

post-112-1105189841_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har nemlig hatt en utrolig ustabil pc over en periode nå... Startet delvis etter at jeg bytta psu, og for to dager siden bytta jeg tilbake skjermkort med bruttern. Da han hadde det funket alt som bare pokkern, men hos meg låser ALLE spill seg.

 

Memtest finner ingen feil, og cpumark kjører uten ustabilitet... Så jeg "håpet" at psu feilen kunne drepe skjermkort, så jeg hadde funnet grunnen til ustabilitets problemene.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...