Gå til innhold

Naruto Anime - Spoileradvarsel!


Anbefalte innlegg

Joda, men akkurat nå så viser de korte scener, vel unødvendige scener som viser at de blir oppholdt. Jeg vil nok tro at de siste episodene som har kommet ut og noen til som kommer videre fremover er for å vise hva Sakura og Naruto har lært, men dette kan jo ta sin tid siden Naruto bare løper som en galingen og Sakura hamrer løs på noen blokker av stein.

Endret av Luchy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Synes denne episoden var helt forjævlig. Når bildet står i ro i mer enn tre sekunder, DA indikerer produsentene at de gjerne vil dra ut episoden. Eneste grunnen til at jeg henger på ennå, er fordi alle de foregående episodene hadde vært bortkastet om jeg slutta nå.. Jeg håper og ber om at tempoet øker når tegnerene er leie av å animere i slow motion.

 

BTW: Vi får vite om antigiften i starten av episoden. I 19.08 får vi vite at det har gått OVER ETT MINUTT! Helvete heller, greit nok at vi fikk se en parallell story og en intro, men det må da faen være måte på? Det minste de kan gjøre er å animere i real-time?

Lenke til kommentar

BTW: Vi får vite om antigiften i starten av episoden. I 19.08 får vi vite at det har gått OVER ETT MINUTT! Helvete heller, greit nok at vi fikk se en parallell story og en intro, men det må da faen være måte på? Det minste de kan gjøre er å animere i real-time?

9305976[/snapback]

 

Alle anime overdriver av og til, du vet at litt av tiden går når naruto og kakashi holder på også...men ellers er denne episoden bra syns jeg :)

Endret av Hayate
Lenke til kommentar

Kan noen forklare hvorfor naruto er så tregt? Synes Shippuuden helt fra episode 1 har gått grusomt tregt. Hver minste ubetydelige hendelse utspiller seg over minst 5 episoder med +10 flashbacks og gørrkjedelig (og ubetydelig, for det meste) dialog.

 

Hvorfor er det slik? Det kan umuligt være meningen å drøye historien så ufattelig. Jeg leser ikke mangaen, men etter hva jeg har fått med meg så ligger mangaen et godt stykke forann anime-en - så hva er problemet? Jeg ser ikke veldig mange animeserier, og jeg har aldri sett en serie med et så lavt tempo som Naruto etter Shippuuden. Det være en grunn for dette?

 

Jeg er klar over at det har alltid vært en del flashbacks og relativt tregt tempo i Naruto, men siden Shippuuden så har det blitt helt ubegripelig kjedelig.

Lenke til kommentar

Takk for svaret, skal innrømme at jeg ventet meg et svar noe i den retningen. Da takker jeg for meg til Naruto Shippuuden anime så langt, venter heller til de er kommet et par hundre episoder lengre eller tar en titt på mangaen. Dette er bare ubegripelige frustrerende og kjedelig, ikke underholdende.

Lenke til kommentar

Hovedsaklig så trekker dem ut animen med litt flashbacks osv for å ikke komme inn i samma fella som dem gjorde forrigegang... dere husker kanskje 2 år med fillere...?

 

og animen er konstruert så du kan starte å se shipuudan uten å ha sett det som skjedde før (selv om det ville suxa litt). flashbacks og "filler" content i anime episodene nå er bare naturlig.

 

jeg har aldri lest om noen lov som sier at de ikke kan være så nære mangaen med animen. om animen skulle dra igjen mangaen ville det jo være katastrofalt og vi blir sittende her å se 100+ episoder der Naruto løper etter katter og whatnot...

 

Siste episoden var tøff, altid gleda meg til sakura/chioy vs sasori kampen. og det er jo nå det blir interessant.

Lenke til kommentar
....om animen skulle dra igjen mangaen ville det jo være katastrofalt og vi blir sittende her å se 100+ episoder der Naruto løper etter katter og whatnot...

9307415[/snapback]

 

haha så sant, så sant.

dette fikk meg til å le. Vekker gamle sure minner med fillers ^^

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...