Gå til innhold

Gigabyte Radeon x800XT PE 256MB Passer det?


AnDrz1

Anbefalte innlegg

Jeg lurer på om noen har noen erfaringer å dele med meg om "Gigabyte Radeon x800XT PE 256MB". Skal kjøpe meg nytt skjermkort og har sett på mange forskjellige.

Dette kortet er ikke så veldig dyrt i forhold til andre merker, men jeg har verken sett eller hørt noe om Gigabyte sine skjermkort så hadde vært fint med noen kommentarer.

Vet ikke om cpu'en min er rask/bra nok til skjermkortet. Har en AMD Athlon XP 3000+ 2,17GHz. Har 512MB Ram av typen PC 2700.

Legger ved ett par linker til skjermkortet. :thumbup:

Giga-Byte.com

Hardware's Prisguide

 

På Forhånd Takk :D

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

hei!

 

1: Gigabyte er mer kjent for sine hovedkort vil jeg si, men skjermkort kan de og :) tror du skal være trygg på at kvaliteten er bra.

 

2: ditt system vil hindre skjermkortet en smule ihvertfall (spesielt med tanke på rammen) i de tyngre spillene, men du er fremdeles garantert en bra spillopplevelse. hva med å også kjøpe deg 1gig pc3200 ram? dette får du tak i til rundt tusenlappen? alt koster ;)

 

3:alt i alt så kan man si at skjermkortet (X800XT PE) er en generasjon nyere enn ditt system ellers, derfor vil du av naturlige årsaker ikke klare å presse skjermkortet til max av det den klarer, men en fin opplevelse som sagt, blir det uansett.

Lenke til kommentar

Ja, kan nok trenge litt mer ram, skal etterhvert kjøpe meg 1Gb med 3200 RAM.

Jeg var på tanken å kjøpe meg x850XT, men siden jeg har Socket A hovedkort, så er det ikke PCI Express port(er) på det. Er vel ett hovedkort som er Socket A og har PCI Express, men ikke det jeg har.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...