Gå til innhold

Nytt rallyspill, hvilket?


Anbefalte innlegg

Skal gå til annskaffelse av et nytt rally spill, men i dagens markede er det mye å velge mellom, så jeg søker først litt informasjon fra folk her.

 

Har Collin Mcrae 2004 (garantert leif i navnet) men liker det ikke helt, er litt for urealistisk skade system på det og finner det litt kjedelig i lengden, selv om det er grafisk fint.

 

Vurderte også Richard Burns Rally, men er usikker der, siden det er en "baby" i spille verden.

 

Så gode tips tas imot med glede :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Richard Burns Rally er vel det beste spillet til pc for tiden. God realisme, god grafikk og godt gameplay. Men spill blir jo kjedelig vis dei blir for realistisk p.g.a det blir så vanskelig.

Det er akkurat det jeg også tenker på, er ute etter et rally spill med realisme, men ikke "over" realistisk på den måten at det blir mer frustrerende enn morsomt.

 

Har vel egentlig ikke fått annet enn hint til RIchard Burns rally, finnes der ingen andre rally spill på markedet som kan være verd å kjøpe :yes:

Lenke til kommentar

Richard Burns er vel det beste. :roll:

 

 

Xpand Rally? Omtale

Xpand Rally er et ganske fengende rallyspill, hvor realismen er gjennomført til fingerspissene. Ikke bare må du stille inn bilen slik at den presterer best mulig etter forholdene, du må også belage deg på en kraftig verkstedregning hvis du har grisekjørt, eller hvis du har tatt en Ayrton Senna inn i et tre eller en kraftstolpe
:ermm:

 

Trur Richard Burns Rally vil vere det beste valget. :roll:

Lenke til kommentar
Har ingen konsoll jeg, holder meg til den gode gamle PCn min jeg :p

 

Ja, er godt at det endelig er kommet et spill der en kræsj er et kræsj, men det er er litt usikker på er hvordan dette går utover spillet, er det irriterende eller?

Burde ikke denne vært postet i PC forumet da? :dontgetit:

Jo, trur den hadde passe bedre der. Men den er jo ikkje blitt flytta endå så? :roll:

Lenke til kommentar

Hvis du kun er ute etter singleplayer, så kan jeg anbefale Richard Burns. Har spilt CMR04 en god del, og det er artig når man spiller mot andre over nettet, men blir for lite utfordrende når man skal kjøre alene.

 

Richard Burns har på mange måter redefinert Rallyspill sjangren på endel områder, og føles mye mer realistisk enn alternativene. Har testet demoen til XPand-rally også, men ble ikke spesielt imponert.

 

Tror ikke du vil angre på å kjøpe Richard Burns (forutsetter da at du har ratt/pedaler naturligvis)

 

Ideelt sett skulle jeg ønske RB også hadde en skikkelig multiplayer, i tilfelle kunne det med rette kalles rallyspillenes Grand Prix Legends.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...