Gå til innhold

S-ATA installasjon uten Floppy


_gzzdal_

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det kommer jo selvsagt helt ann på!

Hvis det er, som tidligere sagt, en tredjepart som har laget s-ata-kontrolleren på hovedkortet ditt, så kan det hende at du må installere egne dedikerte drivere til denne!

Dette er tilfelle på mitt MSI hovedkort...

Sjekk på hjemmesiden til den som har laget hovedkortet ditt!

Lenke til kommentar

Har lasta ned noen drivere (Silicon Image SiI 3112), men i readme fila står det at man må legge de inn når man skal installere OS på den, og jeg skal jo ikke installere OS på den, for det har jeg allerede installert på den andre harddisken min...Så hvordan skal jeg få fiksa slik at den nye harddisken min funker...?

Lenke til kommentar

Har samme kontroller som deg (SiL), måtte inn med floppy når XP startet (F6) for at den skal finne disken og en gang til senere for at den skal innstalleres som en del av XP.

 

Jeg måtte skru ut en floppy av en gammel maskin og fuske, men du kan jo alltids prøve en USB floppy... :cool:

 

Lykke til

Lenke til kommentar

Installerte akkurat windows på en IDE disk på et Asus A7N8X-e deluxe. Da jeg kom inn i windowsen så jeg i enhetsbehandling at det manglet drivere til SATA kontrolleren. Jeg høyreklikket da bare på objektet, valgte "oppdater driver" og fant mappen på cd'en med driveren. Jeg så også at det var et SATA program på platen, men da det ikke var noen SATA disker tilkoblet så jeg ingen grunn til å bruke denne. Av den grunn vet jeg ikke om du trenger dette programmet for å kunne bruke disken din.

 

Driveren til kontrolleren lå på hovedkort cd'en, men du finner den sikkert på hjemmesiden til produsenten av hovedkortet ditt, eller på hjemmesiden til Silicon Image.

 

Dersom du har hk fra asus så har de både drivere og program på siden sin. bare søk etter modell nummeret til hk.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Hei! jeg driver å legger inn en S-ata disk som storage-disk, men har seriøse problemer.. Faktisk så problemer med denne disken at jeg snart bytter ut hele maskinen med duplo og playstation!! Så hvis noen kan ta seg tid til å gi meg noen hint, hadde jeg vært evig taknemmelig! Saken er at jeg får disken opp i Windows, men maskinen henger seg nesten annen hvert minutt. Den blir ikke hengende for godt, men kjører igjen etter 30-40 sekunder.. Har lagt inn drivere og det jeg kan, men intet hjelper.. :cry:

 

Har et Gigabyte K8NS pro kort, som har 4 IDE og 4 SATA kontrollere på seg.

Kjører 2 200gig WD IDE disker, 1 Maxtor 60 IDE med win XP på, 1 120 Segate IDE og prøver nå å få inn en 200g WD SATA disk... Please help me!! :wallbash:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...