Jump to content

blistex

Medlemmer
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Nei, skjermkortet er ikke overklokket. Det er heller ingen antydninger til artifacts ellers i spillet. Det er kun vannet som oppfører seg slik som dette. Spillet er nyeste patchen og det er nyeste nvidia-drivere også...!
 2. Nei, det har jeg ikke gjort... Spiller det gjennom Steam, så litt pes å gjøre det...! Men hvis ingenting hjelper, så blir nok det neste ting på listen over hva som må prøves!
 3. Jeg sitter og spiller Titan Quest, og alt fungerer egentlig veldig bra, unntatt en ting. Alt vannet i spillet er kun gule og blå firkanter - omtrent som et sjakkbrett... (se vedlagt bilde) Spiller med alt av instillinger på max, men har prøvd med alt av innstillinger uten at noe hjalp. Har også prøvd å avinnstallere Nvidia sine drivere og legge dem inn på nytt, uten hell. Noen som vet hva dette kan skyldes? Oppsettet mitt er: Asus Maximus Formula SE Intel E7650 Geforce 8800 GT
 4. Jeg sitter og spiller Titan Quest, og alt fungerer egentlig veldig bra, unntatt en ting. Alt vannet i spillet er kun gule og blå firkanter - omtrent som et sjakkbrett... (se vedlagt bilde) Spiller med alt av instillinger på max, men har prøvd med alt av innstillinger uten at noe hjalp. Har også prøvd å avinnstallere Nvidia sine drivere og legge dem inn på nytt, uten hell. Noen som vet hva dette kan skyldes? Oppsettet mitt er: Asus Maximus Formula SE Intel E7650 Geforce 8800 GT
 5. Jeg har planer om å skaffe meg et nytt skjermkort. Jeg har en 15" LCD, og spiller derfor ikke i høyere oppløsning enn nevnte. Er det noe poeng i å kjøpe et bedre kort enn 8800gt...? Spiller Oblivion og diverse skytespill mens jeg venter på Age of Conan!
 6. Denne maskinen burde holde i noen år! https://prisguiden.no/vis_handlevog...waggon_id=60032 To 8800gt i SLI, q6600 cpu som du fint kan klokke opp til 3 ghz, 4 gb med veldig raskt og bra minne og strøm nok til å drive hele sulamitten...
 7. Hvis du går inn i kontrollpanelet - Administrative Tools - Computer Managment og her velger Disk Managment, så se om ikke HDD'en ligger her, men er blitt tildelt en stasjonsbokstav (F:,G:, etc) som allerede er i bruk... Skift bokstav, og alt vil nok fungere!
 8. Det kommer jo selvsagt helt ann på! Hvis det er, som tidligere sagt, en tredjepart som har laget s-ata-kontrolleren på hovedkortet ditt, så kan det hende at du må installere egne dedikerte drivere til denne! Dette er tilfelle på mitt MSI hovedkort... Sjekk på hjemmesiden til den som har laget hovedkortet ditt!
 9. Og da fungerer det helt toppers? Ingen problemer overhodet?
 10. Det er et MSI-kort, men det noe i samme duren som jeg har tenkt å prøve å få til... Stress at der ikke finnes aluminumsblokker til NB...! Du kan jo sende bildet til fuh@spray.no hvis du gidder også!
 11. Jeg har Zalman Reserator1, og kjøler GPU og CPU med dette. Skulle veldig gjerne også kjølt NB med dette, men finner ingen blokker av aluminium unntatt Zalman sine, som dessverre ikke passer på mitt hovedkort. Noen som vet om og/eller har noen løsning på dette? Hovedkortet mitt er P4 S478-basert, og det finnes INGEN huller rundt NB! (Nei, jeg kan ikke lage en blokk selv!
 12. Eller, som allerede nevnt, bruke en firewire-kabel Ganske så enkelt, og ganske så genialt!
 13. Noen litt stygge klipp og noen helt på grensen til unødvendige aksebrudd, men storyen var jo langt bedre enn mye annet jeg har sett rundt på forskjellige amatørforum. Det mangler noen nærlyder både her og der, og dette ødelegger mye. En blir liksom ikke helt dratt inn i handlingen når disse mangler. Enig med wh1te med at det ble litt for blått. Dette blir ikke så bra når filmen er så komprimert, men muligens det ser bedre ut i fullkvalitet. PS. Du kan vel De-Interlace før du eksporterer filmen. Krever bare litt rendering!
 14. Intel P4 2.8Ghz/PC800 2 x 512MB DDR RAM Sapphire Radeon 9600 Atlantis Pro 2* 36Gb Raptor i Raid0 2* 120Gb Seagate 7200.7 4x DVD+/- Brenner 12" monitor Matrox RT.X100 m/ Adobe Premiere Pro 1.5 Magic Bullet Suite 1.5 er en fin plugin det ja!
 15. Har selv dette vannkjølingsettet fra Zalman samt dette kabinettet fra Lian-Li. Er veldig godt fornøyd, pc'en er helt stille (unntatt når jeg skur opp viftene mine, men det lager ikke mye lyd da heller...)
×
×
 • Create New...