Gå til innhold

Aero Gatewatch Fancontroller


Anbefalte innlegg

Heisann

 

Fant en utrolig nice viftestyringsenhet som jeg fikk veldig lyst på. Ønsker bare litt tilbakemeldinger om saken om noen har den eller har hørt/lest noe om den.

 

Aero Gatewatch Fancontroller koster 475kr og jeg fant den på www.3dfxcool.no

 

Plass er forøvrig ingen hindring selvom den tar 2 stykk 5 1/4 bays. Den er bare lekker så den skal nok få plass :yes:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jepp, I will :D Har nok av plass så jeg skal neppe få problemer med å smekke inn den saken. Syntes rett og slett det er den lekreste jeg har sett på år og dag. Prisen er heller ikke så værst selvom man kan få liknende til en litt billigere penge. Gidder ikke spare spenn på sånt når jeg først skal ut med så mye til resten av pc'en. Temp måler til fire steder, viftestyring av fire vifter og volumjustering av musikk, pluss et nice design. Faen meg verdt 475 spenn :thumbup:

Lenke til kommentar
Jepp, I will  :D Har nok av plass så jeg skal neppe få problemer med å smekke inn den saken. Syntes rett og slett det er den lekreste jeg har sett på år og dag. Prisen er heller ikke så værst selvom man kan få liknende til en litt billigere penge. Gidder ikke spare spenn på sånt når jeg først skal ut med så mye til resten av pc'en. Temp måler til fire steder, viftestyring av fire vifter og volumjustering av musikk, pluss et nice design. Faen meg verdt 475 spenn  :thumbup:

FY FAEN!!! sånn skal jeg ikke kjøpe meg :'( Tom pengebok :( den var dritnice :) slå til :D bar du vet åssen du monterer den.... har du noen forlsag til tråden min?

 

Værsåsnill... jeg ahr fortsatt ikke peil åssem jeg skal få det til :(

 

<Nudle>

Endret av Nudle
Lenke til kommentar

Bestilte alt av pc deler igår. Ble den sorte gitt. Touché :whistle:

 

... jaja, bare 18000 riksdaler til som skal ut av konto. Og da er ikke skjermkort, lydkort, PSU og Thermaltake TT Bigwater settet inkludert. Det er betalt allerede. Skal bli sånn passe greit å få alt i hus da jeg har sittet med en bærbar maskin siden midten av November. :tease:

Lenke til kommentar

Den Musketeer LLC-U02 er sinnsjukt rå!

Skal kjøpe meg ein sånn etter neste lønning!!

Men den har bare ein temperaturmålar... Vett noken om det går ann å få tak i lause, analoge temperaturmålerar?? Lik eller liknande den som står i musketeeren? Hadde vore konge å montert inn 2-3 sånne i fronten på kabinettet!

Lenke til kommentar

Fikk mail nå om at de er utsolgt for den svarte. Burde det ikke ha stått utsolgt på sidene da. Står fremdeles ikke utsolgt. Litt dårlig syntes jeg. Skrev tilbake at jeg tar den sølvfargede om de har den isteden. Om ingen av de er inne så venter jeg til de har den svarte på lager igjen. Skulle visstnok ta rundt en uke :(

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...