Gå til innhold

Julekalender 2004 - dag 24


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De bestiller vel et par paller fra Tt's hovedlager i europa når de først er i gang, på den måten blir det billigst mulig. -Så klarer de å tjene et par kroner på å selge det så billig... Får bare håpe de har nok på hovedlageret til å sende til det nye "vannkjølingslandet" :D

Endret av Kong Basse
Lenke til kommentar

Vet at dette sikkert har blitt tatt opp før, men denne tråden har faktisk 35 sider allerede :p

 

Noen som vet hvilke nforce4 kort dette settet kan brukes på? Skal kjøpe med en AMD 3500+ cpu tenkte jeg, med tilhørende nForce4 kort når dette kommer ut, noen som vet allerede nå om det passer til et slikt oppsett?

 

Og hva med GPU kjøling? Tenkte å kjøpe meg et x850xt kort, hvilke blokk kan jeg kjøpe til å kjøle dette kortet, og hvor kan den kjøpes?

 

Edit (la til) :

 

Og jeg har et Chieftec Drago kabinett, åssen fester man radiatoren/viften best på et slikt kabinett? har bare 80mm vifte fester der fra før..

Endret av dominizer
Lenke til kommentar
Hvordan tror dere monteringen blir av radiator på yttersiden av et Chieftech kabinett?

Jeg har radiatoren på utsiden, slik at viften fra strømforsyningen sørger for luftflyt. På den måten er en vifte spart. Henger ca. 10 cm ut fra baksiden, helt øverst på Chieftec'n. Eneste viften som går her i maskinen nå, er en 12 cm i PSU. Stille som graven (nesten).

Lenke til kommentar
Ingen lettere måte å sjekke hvor kraftig strømtilførselen min er enn å åpne kabinettet? Hvor kraftig burde den forresten være for å drive dette? =)

Er det virkelig så vanskelig å åpne en pc!?

 

Jeez

:D:D Hvis han synes det er for mye bry å åpne kabinettet for å se på PSUen, blir han nok overrasket over hvor mye arbeid det er med å putte vanngreiene inn i pcen :!: :!:

Endret av Kong Basse
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...