Gå til innhold

hva tror dere kommer til å bli en klassiker


Anbefalte innlegg

Realismen i RB Rally var en viktig del av spillet, fysikken i HL2 var bare bonus som ikke var nødvendig for spillet.

 

Vi kommer sikkert aldri til å bli enige, men jeg mener at Vampire er 1000 ganger mer klassikermateriale enn HL2 :w00t:

Nei, vi kommer nok til å krangle lenge. Det gidder jeg ikke, så lenge det ikke kommer opp noe provoserende ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Battlefield 1942 kommer nok til å stemples som en klassiker, siden det ikke fantes noe som var i nærheten av å ligne BF1942! Det er 100% originalt!

 

EDIT: Kombinert som at det var en kjempe-suksess! (I motsetning til Söldner, som også skulle bli så bra, men ble elendig pga bugs, +++)

Endret av MeTa][iC
Lenke til kommentar
tror egentlig ikke at GTA: SA blir noen klassiker. men halflife 2 blir garantert det

Jeg vil påstå at GTA:SA skiller seg merkbart mer ut fra mengden enn Half-Life 2. Half-Life 2 var jo nesten tidenes skuffelse for meg personlig, etter å ha så å si elsket forgjengeren. Tror det er VELDIG mange andre som ble skuffet over 2'ern også.

 

Half-Life 2, Far Cry, S.T.A.L.K.E.R etc ser ut til å være for like synes jeg, og det er vel ikke akkurat noe som taler til spillenes fordel.

Tror det du sier er feil. Selv om det var en skuffelse for deg personlig, holder nok ikke påstanden din mål. For det første vant spillet brukerkåringa på VG, Dagbladet og TV2. Dessuten ble det årets FPS på gamer.no og det er flust med anmeldere i forskjellige aviser og blad som har gitt spillet toppkarakter. På forumet her har jo antall poster på "Half-Life" gått fra rundt 5000 før lansering, til over 20000 etter lansering. Så det er nok ikke "VELDIG" mange som er skuffet.

 

Om det blir en klassiker er en helt annen debatt. FPS er en sjanger det er vanskelig å skille seg ut ifra og det er vel kun Half-Life som kan påskrive seg et klassikerstempel. Tror heller ikke GTA San Andreas kan regnes som det selv om det, derimot mener jeg at GTA 3 er en klassiker. Det samme gjelder Battlefield 1942.

 

Blir uansett vanskelig å finne ut av dette. Bør helst få spillene litt på avstand...

enig.

 

og det jeg påpekte tidligere i emnet var at half life ville bli en klassiker på grunn av anmeldelser. OG utviklingen av spillet selv, er jo nesten et drama i seg selv (stjålne koder etc.) så derfor var spillet som sagt en klassiker før releasen.

Og ordet revlusjon har vel ikke blitt brukt på mye, så å få det ordet sagt om spillet sitt er stort.

 

Super mario 64, eye toy OOT og bare et fåtall andre spill har blitt kalt en "revolusjon" dette forteller litt om det fine selskapet HL 2 har havnet i.

Og lik spillet eller ei- dette blir nok en klassiker.

 

jeg kan se ut som jeg er en skikkelig HL 2 fanboy, noe jeg serdeles ikke er, fordi sannheten er at jeg ikke har prøvd spillet noe særlig, og baserer dette på ting som er blitt sagt.

 

jeg har prøvd GTA: SA, og det imponerte meg slettes ikke (VC likte jeg bedre) som sagt: spillet skal ikke ha en svart mann, og bli preget av hiphop, synes jeg. dette blir bare litt merkelig i GTA sammenheng, ettersom du i alle andre har styret en hvit. (jeg er ikke rasist, men jeg må få lov til å uttale mine meninger om dette)

 

Og GTA: SA tror jeg mange forbinder med 3-eren og VC, siden det var disse som brakte 3D til GTA. så jeg tror heller på 3-eren som en klassiker.

 

takk for meg

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...