Gå til innhold

Telehor gjengen...


kristwa

Anbefalte innlegg

Har en kamerat som i dag så seg lei av å vente på linjeoppgraderingen, og ringte Telehor gjengen. Det hadde seg nemlig slik at alle i nabolaget med adsl hadde fått linjene oppgradert med de såkalte 20 %. Telehor kunne igjen svare han at hans linje var oppgradert fullstendig som den skulle. Først fikk han vite at grunnen til at de 20% ikke hadde vist seg frem fordi at han brukte WinXP, noe som selvsagt ikke stemmer fordi det er da andre på jorden som bruker XP (inkludert meg) og som allikevel har økt ytelse på linja. Da skiftet telehor-fyren forklaring og nå var det visst at han hadde for gamle pppoe-drivere, noe som sikkert kan stemme hadde det ikke vært for at hverken jeg eller mange andre har oppgradert noen drivere i den duren noensinne (akkurat jeg har ikke behov for det, har BlueCom heldigvis).

 

Kameraten min refererte til speedometertesten på ITAvisen, noe som burde vært en objektiv måling i dette tilfellet hvor han får 324 +/- i sekundet. Da ble fyren hos Telenor forbanna og sa at han ikke skulle blande inn noen som ikke hadde noe med linjene deres å gjøre...

 

Hva skal man si? Lengre enn dette kom kameraten min ikke, og vurderer nå å si opp abonnementet, noe jeg er enig i. Er ikke dette et typisk telehor kundebehandlingsoppførsel?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Den kan være mange årsaker til at linja til kompisen din ikke har øket. Og det er like mange "tweaks" til å øke hastigheten som det er årsaker til at dette ikke har skjedd. Søk her i forumet og du vill finne..

 

 

Og ett lite hint; du burde ikke bruke ITavisen som en objektiv test på hastighet.De måler med java-appet som kjører ulikt alt etter nettleser/jvm og hvor rask pc man har. De tar med latency før nedlastingen starter og tiden det tar å rendre bildet etterpå,spesielt på veldig raske linjer kan det gi store utslag.

 

Mål heller med nedlasting fra en rask ftp enn itavisen hvis du vil ha nøyaktige målinger.

 

Hurra for Telenor - og takk Gud for at det finnes andre leverandører

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...