Gå til innhold

Hvilket inntrykk sitter du igjen med etter GTA:SA?


Anbefalte innlegg

Jeg har nå nettopp blitt ferdig med GTA:SA og synes Rockstar har laget et fantastisk spill. Jeg kommer ikke på noen spesielt negative sider med spillet. Det er nesten litt vedmodig å ha blitt ferdig. Jeg kunne gjerne tenkt meg å fult CJ & gjengen videre. Historien har vært fantastisk, med en verdig avslutning på det hele.

 

Hva synes du om spillet under ett; historien, negative/positive sider, slutten?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Et utrolig bra spill. Vanskelig å legge fra seg, men nå spiller jeg mest for å fylle ut de resterende prosentene, begynner å gå litt lei etter 89 timer, det er dumt, for jeg føler et tomrom inni meg, veldig vedmodig.

De negative sidene er det få av, tror ikke jeg kommer på noen spesielle uten å kreve absolutt alt av et spill.

Historien er også veldig bra :)

Lenke til kommentar

Fikk et positivt inntrykk av San Andreas. Sinnsykt god historie, bra grafikk, bra lyd, mye morsomt man kan gjør når man ikke orker å gjøre oppdrag. Har kommet litt over 50% og spilt sånn i 23-24 timer hittil. Men skal jeg finne noe negativt med spillet, så lagger det litt av og til. Men hva kan man forvente av en 4 år gammel konsoll. Og våpen lydene er litt for ensformige og dårlig. De er ikke så hetfig å variert som i GTA3 og Vice City. Det er også kult at man møter karakterer fra de to forrige GTA spillene. Det er rett og slett genialt av RockStar :thumbup:

Lenke til kommentar

Veldig bra spill, bedre enn jeg forventet det ville bli på PS2. Likte GTA best på PC før, men har nå funnet ut at San Andreas gjør seg veldig bra på PlayStation2.

San Andreas er et spill som er veldig morsomt til å begynne med, og blir enda morsommere utover i spillet. Veldig vanskelig å legge fra seg. Blir kanskje litt lei etterhvert om man bare flyr rundt og gjør faenskap, men med oppdrag å gjøre i tillegg så er dette årets beste spill til PS2

Lenke til kommentar
Jeg synes selv at sikte systemet funker helt perfekt. Men det kan kanskje virke litt uvant i begynnelsen. Manuell sikting er jo helt håpløst.

Siktestystemet fungerer langt fra perfekt. Utrolig irriterende at det ofte sikter på "feil" person slik at man mister unødvendig mye liv.

 

Likevel synes jeg GTA:SA er årets spill på PS2 - faktisk årets spill totalt sett. Historien var VELDIG god, og jeg synes i likhet med flere andre her at det var trist når jeg var ferdig med spillet. Ser frem til å begynne på nytt når jeg kommer opp på hytta :)

Lenke til kommentar

Utrolig bra, men noen ganger frustrenrende med diverse oppdrag, f.eks de 2 første til Zero, og Just Buisness. Men det kan ikke være alt for lett.

 

Jeg likte egentlig hele historien også, det viser jo litt hvordan det er å være "gangster", med litt overdrivelser.

 

Men det er jo noe som burde være standard for sånne type spill, f.eks å klatre i stiger, som ikke er med i SA.

 

Fra en skala fra 1-10 ville jeg sagt 9/10 :thumbup:

Lenke til kommentar

Jeg liker SA men det er noe som mangler (lysten til og spille)

Gta3 sto på hele tiden spillte det masse , tror selv om det er 18år at det er et fjortis spill på en måte.Det er de som spiller sånne spill , var selv 14-tis på den tiden gta3 kom ut og da var det morro har vell egentlig vokst fra GTA

 

Vice var bra , bare bra ikke 100

 

Edit : Grafikken grei, men alt sklir ut når du beveger deg syntes jeg vannskelig og følge med på alt.

 

Når jeg først får fyrt opp GTA kan jeg godt spille det litt men oppdrag kan jeg ikke frordra så jeg bare Banker opp folk og sykler konstant...

Endret av Chris_p4_2.8@800
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...