Jump to content

mr. fotball

Medlemmer
 • Content Count

  318
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Noen som har tips til en stilig messenger bag som skal brukes til studier? Skal romme en macbook air, et par bøker og noen småting.
 2. Jeg har for tiden darky-rom flashet på telefonen, men ønsker å gå tilbake til helt orginal firmware og fjerne sporene etter rooting og custom rom.(Slik som ) Det jeg lurer på er hvilken firmware er den orginale norske?
 3. Noen som har en bra guide for å legge inn custom rom? Sett litt på darky's v8.0 gjennom serien på youtube og kikket litt rundt på xdaforum. Føler likevell at jeg ikke helt har oversikt eller kontrollen på å gjøre det. Kunne tenkt meg en grundig step by step guide med hva jeg må gjøre. Er også villig til å lese meg litt opp på gode kilder. Telefonen er ny og ulåst med 2.2 froyo firmware, Takker for alle svar og beklager hvis jeg ikke har lett godt nok.
 4. Noen som kan hjelpe meg med hvilket minne jeg skal velge?
 5. Har gjort litt research selv på nettet. Lastet ned SIW som ga meg følgende informasjon: Hovedkort: Minne: Som man kan se, viser SIW at maksimums grensen på hovedkortet er 4GB. Er det til å stole på? Fant denne tråden via google, hvor en tydeligvis har prøvd å oppgradere fra 2 til 4 GB: Så da lurer jeg vell egentlig kun på om 2 stk av Kingston - Minne - 2 GB - SO DIMM 200-pin - DDR2 - 667 MHz / PC2-5300 - ikke-bufret - ikke-ECC er et bra kjøp?
 6. Hei! Jeg lurer på om det er mulig å oppgradere minne på min HP tx2010eo fra de eksisterende 2GB (2 x 1GB) til 4GB (2 x 2GB). Har kikket litt rundt på HP sine sider, og ser at maximum der er satt til 2GB. HP Media Center tx2010eo Notebook PC Product Specifications Vil ikke PC'en støtte 4GB? Støtter ikke hovedkortet 2 x 2GB? Er klar over 32-bit/64-bit og begrensninger av operativsystemet. På minnekonfiguratoren til Kingston oppgis det at PC'en skal takle max 4 GB. Håper noen kan gi meg et svar på dette. Vil en slik oppgradering fra 2 til 4GB på en aldrende PC være verdt ca. 1000kr? Tenkte samtidig og gå fra Vista 32-bit til Windows 64-bit. Takker for svar!
 7. Nei, har enda ikke funnet en løsning som har fungert... Merkelig med tanke på hvor praktisk det hadde vært.
 8. Setter virkelig pris på at du tar deg tid til å hjelpe Sokkalf. Må bare beklage at jeg må ha dette inn med teskje, men mine linux kunnskaper er meget begrenset. #!/usr/bin/env bash UNZIPFOLDER=/home/espen/Unpacking EXTRACTEDFOLDER=/home/espen/Unpacked UNZIPCOMMAND=unrar FILEEXT=rar for i in `ls ${UNZIPFOLDER}/*.${FILEEXT}` do ${UNZIPCOMMAND} -d ${UNZIPFOLDER} ${i} & mv ${i} ${EXTRACTEDFOLDER} done Er det de to endringene som skal gjøres? Er det så enkelt? Hvordan gjør jeg dette? Har fortsatt ikke fått noe til å faktisk skje, har prøvd å kjøre scriptet og fått lagret "cronfilen".
 9. Bumper denne i håp om at noen med peiling på dette titter innom tråden. Hadde satt utrolig stor pris på hjelp, da jeg enda ikke har fått til et fungerende script.
 10. Har nå trålet meg gjennom Deluge sitt forum. Detnørmeste en løsning jeg har kommet er følgen post: Hadde satt utrolig pris på om noen kunne forklart meg steg for steg hvordan jeg "setter i gang" dette scriptet. Har byttet ut mappeplasseringene slik at de stemmer med mine. Her detter jeg av. Må jeg lage min egen cron.log fil, og i hvilken "form" skal scriptet ligge i denne mappen? Skulle noen vite om andre metoder å få til dette på er det selfølgelig bare til å si i fra. Setter utrolig stor pris på hjelp.
 11. Sitter og knoter litt med Deluge nå. Hadde satt pris på om du kunne forklart litt nærmere hvordan jeg får til dette. Har lest litt rundt på forumet knyttet til Deluge også. Lastet ned pluginen kalt deFlate nå. Er det ved hjelp av denne det er mulig å få til?
 12. Okey, får prøve dette scriptet da. Hvordan aktiverer jeg det, og hvordan finner jeg ut om det virker som det skal? Som sagt, er jeg helt grønn på ubuntu. Hadde vært genialt om det funket.
 13. Skulle virkelig likt å vite om dette er mulig å få til med ubuntu, da jeg vurderer bytte til en windows-løsning med autoextract programmet. Eventulet noen som vet hvor jeg kan finne svar?
 14. Har letet meg fra til denne forumtråden som inneholder et script for det jeg tror er det jeg spør etter. Er ikke sikker om dette funker på ubuntu? Jeg aner heller ikke hvordan jeg eventuelt skal bruke dette scriptet. Noen tips?
 15. Jeg har en helt nybegynner bare så det er sagt, så hadde vært greit å få informasjonen inn med teskje. Det jeg ønsker er at ubunto serveren jeg har satt opp skal kunne extracte nedlastninger som kommer i rar format, automatisk fra en nedlastningsmappe til en mappe for ferdig filer. Er dette mulig å få til? Ser at det finnes et program for dette til windows kalt [url="http://www.brothersoft.com/autoextract-29174.html"]AutoExtract[/url]. Regner med det er samme funksjonaliteten jeg er på jakt etter. Har også lest litt rundt rTorrent, men når det diskuteres rundt kommandoer detter jeg fort av lasset. Foreløpig har jeg holdt meg til ubuntu server med GUI... Takker for alle svar
×
×
 • Create New...