Gå til innhold

Headset til Spill / med mic


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hei!

 

Jeg har akkurat kjøpt dette headsetet. Altså Sennheiser PC150. Har ikke et vondt ord å si om dette. Kjempeflott til gaming, mne også andre til som musikk og film som jeg ser endel av. Jeg ikke ikke noe musikkfreak, som har så mye peiling på diskant/bass osv, men til mitt bruk er det mer en nok av futt i dem! :)

 

Hvis du planlegger å bruke dem mye til gaming er dette et perfekt headset for deg. Jeg har testen endel Counter-Strike med dem, og ble kraftig imponert. Du kan høre nøyaktig hvor fienden er, på en helt annen måte enn du hører med høytallere eller noe lusent skrap av et headset. Også flott med mic, hvis du bruker Ventrilo(e.l.). Så langt virker det som micen funker bra, og gir helt OK lyd.

 

Les litt erfaring både her på hardware.no, og på komplett.no så blir du nok endel litt mer overbevist over hvilket headset du skal gå for :)

Lenke til kommentar
Disse hodetelefonene ble først og fremst anskaffet for BF1942, CS og Teamspeak/skype. Nå viste det seg at de utrolig nok spiller bedre enn både KOSS portapro og KOSS UR-30 slik at jeg ikke trengte alternative hodetelefoner for musikk og spill. For disse spiller musikk med så mye dynamikk at portapro høres nesten kjipe ut (overdrivelse selvsagt). De går minst like dypt som portapro og like høyt som ur-30. Mikrofonen er meget bra og ganske følsom og den kan skrus av og på på en "kontroll" som henger på ledningen (som også kan justere volum). 3m ledning er også mege greit!

 

MEN.. Det er to ting som trekker litt ned. De er av en halvåpen konstruksjon som lekker endel lyd til omgivelsene sine om en da liker å spille litt høyt. Og, prisen... De er langt fra billige, men som jeg pleier å si, kvalitet koster penger, og disse oser av kvalitet, mikrofonen sitter på en semifleksibel stang av "stiv" gummi og festet til hodetelefonene er bra. Ledningen er litt tynn og virker flimsete, men henger bra fast og krøller seg ikke. Bra, men dyrt kjøp!

Endret av TheMasteR
Lenke til kommentar

Takker for svar, skal vurdere hva jeg skal kjøpe.... :)

 

 

EDit:

Dette er et bra headset. hadde forgjengeren. Veldig bra lyd selvom de bare koster 400 kroner. (Måtte kjøpe meg nytt etter jeg satt meg på det

 

Er disse noe gode, de ser utrolig kule ut :w00t:

Endret av TheMasteR
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...