Gå til innhold

Hvilken puls klokke?


Anbefalte innlegg

Vurdere å kjøpe meg en pulsklokke, men har litt problemer med å finne fram i jungelen. Noen som har erfaringer med slike klokker?

 

Jeg er volleyballspiller på høyt nivå, trener 5 ganger i uka, og er i forholdsvis god form. Klokka vil bli brukt til å forbedre treningsutbytte (hvis man kan kalle det det). Jeg er ikke interessret i en veldig avansert duppeditt, kun de funksjonene som er relevante for min type trening.

 

Takknemlig for alle svar!!! :love:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
  • 2 uker senere...
Gjest Slettet-p4PIYwb6

Beklager at jeg tar opp en litt gammel tråd. :p

 

Men jeg har en stund nå hatt litt lyst på en sånn pulsklokke. Fikk en klokke til jul , men uten pulsmåler så jeg har tenkt å bytte den. Dere sier at Polar har de beste pulsklokkene, det kan jo hende. Ut ifra det jeg har sett så tror jeg de klokkene trenger et pulsbelte, ikke sant?

 

Det jeg trodde var at disse klokkene hadde innebygd pulsmåler som viste pulsen uten noe slag av ekstra utstyr. Men jeg finner ikke dettte, så finnes dette? :)

Lenke til kommentar

Jeg hadde også tenkt til å kjøpe en pulsklokke uten noe ekstrautstyr. Grunnen til at jeg valgte polar, var at de ikke hadde en slik klokke inne. De kunne bestille, men det hadde blitt dyrere og han anbefalte polarklokka.

Belte som du fester rundt brystet følger med og du merker det ikke noe særlig til det når du løper. Jeg har også brukte det når jeg spiller fotball og det har gått helt fint.

 

Jeg kjøpte pulsklokka hos en urmaker, etter å vært innom en del sportsbutikker.

Lenke til kommentar

Pulsklokke får du kjøpt hos nesten alle litt store eller spsialiserte sportsbutikker, selv har jeg en Sigma Sport PC1600. Fungerer utmerket og er veldig fornøyd! Hører det er mange som får problemer med denne klokken etter de bytter batteri, men da får man jo en ny fra produsent! Bør det hvertfall! :ermm: Bruker den for det meste til syklinjg da det er det jeg driver med for det meste (ski om vinteren). Den har fått seg noen trykker, har også testet at den er vanntett ja :D

 

1600 anbefales! :yes: Prisen er også overkommelig, langt billigere enn de fleste polar klokkene!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...