Gå til innhold

Hvilke spill-consol er best?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dere skjønner jo hva han mener så dere kan heller svare på det enn å kommentere slike ting. Ikke rart dere har mange poster. Jeg tipper at 80% av postene deres går på slike ting. Skjønner man spørsmålet burde man svare på det, og skjønner man det ikke så er det nok at en person svarer med å fortelle at vi ikke forstod det. Alle trenger ikke si det samme. Hadde jeg vært moderator hadde jeg utestengt folk en stund hvis de ofte postet slik bare for å rette opp littegrann på trådstarteren.

 

On topic:

 

Jeg mener at X-Box er best på grafikk og den har en stor fordel i at den er den eneste konsollen på markedet som leveres med harddisk.

Med X-Box liker jeg ikke at for å spille online må man betale månedsbegyr i tillegg til at man selvfølgelig må ha bredbånd. Man må også kjøpe en egen liten sak bare for å se DVDfilmer.

 

Jeg liker altså Playstation 2 best egentlig. Litt dårligere grafikk enn X-Box men den har mange flere bra spill og onlinedelen koster ikke noe i måneden. Playstation 2 er min klare favoritt.

 

Gamecube har jeg egentlig ikke så mye til overs for....

Lenke til kommentar

Egentlig burde dette innlegget vært startet i Spill-delen av forumet.

Men isteden for å bare fortelle trådstarter dette kan dere ta dere tid til å forklare litt.

Som f.eks.

 

Forumet er delt opp i mange deler, men du hadde kanskje bare oversikt over Hardware-delen av forumet når du skulle starte denne tråden.

I kolonnen helt til venstre i skjermen har du alltid en oversikt over forumkategorier der du kan trykke for å komme til en annen del av forumet.

 

Forrige poster mente også at du kunne foretatt et søk etter liknende tråden isteden for å starte din egen. Jeg skal ikke nekte noen å starte tråden for at det finnes liknende, men et søk kan være en god idè.

Dog burde forrige poster kjørt et søk for trådstarteren og linket til dette, slik som jeg vil gjøre nå siden det ikke ble gjort:

 

Søk etter til liknende tråder

 

 

 

For meg virker det nemlig som folk bare er ute etter flere poster og poster slik som dette i alle tråder som er litt feil. Greit nok, dere kan si i fra at det er postet i feil kategori, og fortelle at et søk er en god idè men dere kan da virkelig også være litt hjelpsomme når dere er igang med postcount-jakten deres og da hjelpe trådstarter litt på vei med et søk eller liknende.

Jeg vil ikke være noe forumpoliti her og tror ikke at jeg er moderator men vil heller oppfordre dere til å være hjelpsomme med nye og gamle medlemmer av forumet, slik at flere får lyst å bruke det.

Endret av Lone*Desert-Fish
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...