Gå til innhold

Skal ha Lian Li, men hvilket av disse ?


Anbefalte innlegg

Jeg vet jeg skal ha Lian Li og jeg vil på forhånd be meg frabedt om forslag til andre kabinett leverandører ;) Mitt lille dilemma står mellom disse: [url="http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=PC6099B"][b]PC 6099B[/b][/url] - [url="http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=PC6070B"][b]PC 6070B[/b][/url] - [url="http://www.microplex.no/rubweb/varer.asp?ARTNR=PC6277B"][b]PC 6277B[/b][/url]

Ok, skal vi se. PC 6099B har nok vifter óg vifte i toppdeksel noe jeg syntes er veldig positivt. Varme stiger jo som kjent og det er da greit å få sugd ut varmen i topp. Kult og funksjonabelt kabinett, men kanskje ikke veldig støysvakt.
Så var det PC 6070B som jeg lurer litt på hvordan det vil gå med viftene egentlig. 2 foran og 1 bak. Slik jeg har forstått så er det vel best å ha like mye kraft inn som ut av kabinettet, hvordan vil det funke i dette kabinettet ? Ellers er det et veldig stilfult kabinett og jeg liker spesielt at det er ferdig støyisolert.
Så var det det siste kabinettet PC 6277B. Her står vel spørsmålet mest om hvor mye dette vil støye. 1 x 80mm front, 1 x 120mm bak og 1 x 120mm topp. Disse suger og presser vel ut luft ganske bra, men vil det bli et sant mareritt og høre på i lengden ? En annen ting er vel at mengde luft inn/ut her ikke er lik.

Kom igjen å gi meg tips dere som har peil :thumbup: Endret av gixxerman
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enda en G5-rippoff? I alle dager..

 

Jeg ville gått for dette:

pc6070b_1.jpg

 

Nydelig kabinett (som ikke har stjålet utseendet fra noen andre) og som har fått gjennomgående gode tester, ihvertfall av dem jeg har lest. Har ingen erfaring med det selv. Skulle jeg kjøpt nytt kabinett selv, ville jeg uten tvil gått for dette, enten i sort eller alu :yes:

Lenke til kommentar

Vil ikke gå over 2000 spenn så jeg holder meg i den prisklassen jeg har satt øverst der(17-1900,-) Har lest litt mer nå og nå ble jeg usikker igjen, faen heller :p Plutselig ble jeg fristet til PC6277 igjen :whistle:

 

... men da har jeg et spørsmål. Den EX23B drevrammen m/vifte, er det plass til bare én HD der eller fler. Om fler, hvor mange ?

Endret av gixxerman
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...