Jump to content

Lapsy

Medlemmer
 • Content Count

  244
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About Lapsy

 • Birthday 07/20/1989
 1. Prøv å verifisere fil-integrieteten du også, Defragmenter gjerne også. Dette gjelder også hvis spillet bruker lengre tid enn vanlig på å laste inn.
 2. Nå har gutta fra Wayfinder sluppet versjon 8 av Navigator programmet sitt. Fant det tilfeldigvis mens jeg lekte litt med telefonen min ;> Har du et abonnement på Wayfinder er oppdateringen gratis. Hadde ingen problemer når jeg la det inn på min SE P1i Produktinfo Faktaark i PDF format Nedlastning av nyeste versjon tilgjengelig på www.getwf.com Lykke til!
 3. På microsoft sin hjemmeside står det: "På Intel 186-prosessorer og høyere (bare linjen "x86"), må systempartisjonen være en primærpartisjon som er merket som aktiv." Lenker: Definisjon av systempartisjon og oppstartspartisjon Hva er forskjellen mellom en systempartisjon og en oppstartspartisjon i Windows NT? Håper dette hjelper
 4. Ahh! fant problemet. Disken var markert som aktiv og vil derfor ha prioritet som boot-disk. Slettet partisjonen på disken og lagde en ny. Dette fikset problemet mitt og disken funker som den skal (Skjønte nå at jeg bare kunne endre hvilken disk som var aktiv i Disk Management på PC-en til søs >_<) Quote Microsoft TechNet: "The system partition must be a primary partition that has been marked as active for startup purposes and must be located on the disk that the computer accesses when starting up the system. There can be only one active system partition on a disk at a time. You can have multiple basic disks and each can have one active partition. However the computer will only start from one specific disk. If you want to use another operating system, you must first mark its system partition as active before restarting the computer." Takk så mye for hjelp og tilbakemeldinger (Selv om jeg kanskje ikke var så flink til å definere problemet )
 5. Husk at det er en Dell pc. Så vidt jeg vet er BIOS'ene deres strippet ned til et minimum av valgmuligheter. Jeg finner ingen steder jeg kan velge førsteprioritert boot disk mer spesifikt :/
 6. Har googlet rundt etter tips og hørte at hvis det er S-ATA disker i systemet, vil systemet selv søke etter MBR på diskene. Men i dette systemet er det kun en S-ATA disk, som ha en tom MBR partisjon. Systemet finner jo selvsagt denne og forsøker å boote. Da får jeg feilmelding om at NTLDR mangler. Jeg kan boote fra IDE-disken manuelt, men det er ingen aktuell varig løsning Jeg kommer inn i bios og finner valg for boot priority og får kun velge mellom: Hard disk C: eller CD-Rom. Den er satt til C:, men allikevel prøver den å boote på S-ATA disken. Finner begge diskene i Windows og BIOS. (Mulig jeg har funne en løsning, kommer tilbake senere med oppdatering.)
 7. Søstern har kjøpt seg en ny WD disk (nærmere bestemt en WD5000AAKS) som hun har satt inn i sin Dell 4600. Fra før av har hun en 80GB IDE disk som fulgte med PC-en (husker ikke hva slags) med windows xp home edition installert som booter normalt. Etter at jeg satte inn den nye disken får jeg feilmelding NTLDR mangler. Så jeg gikk i bios for å sette boot disken, men det er ingen mulighet for det. :/ Er det noen måte å fjerne MBR på den nye disken eller noe sånt?
 8. Har ingen anelse, men takk for bekreftelsen
 9. Jeg lurer på en ting, går S-ATA2 disker i et S-ATA(1) standard hovedkort? Hvis ja, får man fremdeles utnyttet hot-swapping osv?
 10. Jaja, takk for all hjelpen. Da vet jeg hva jeg det til neste gang Får se å skaffe meg en XP Pro CD da
 11. Jeg formaterte akuratt pc'n min. Jeg har 2 harddisker, en WD 160GB og en WD200GB. jeg formaterte bare 160giggeren ettersom det der den med windows på. Det burde jo gå bra men det gjorde det ikke. Formaterte fra XP Pro cracket til XP Home fra en ubrukt pc jeg hadde liggende. Når jeg åpner diskmgmt.msc vises den, men den vises som en dynamisk disk og det står jeg må formatere den for å få tilgang til den. Men jeg skulle gjerne hatt en måte der jeg kunne ha beholdt filene mine :>
 12. IRF530 er en Power MOS-FET!! (btw: hva skal du ha de blålysene etter? det står jo ikke noe om dem i problemstillingen )
×
×
 • Create New...