Gå til innhold

Hw.no - GetTogether (Stort LAN-party!)


Anbefalte innlegg

Hei alle sammen! Er det noen som vil på dataparty? Noen som har lyst å møte de andre fra forumet? Sprenge de du har kranglet med med rakettkaster? Kanskje knuse dem i en webdesign- eller musikk-compo? Eller hva med å ferdigstille casemod-biddraget ditt akkurat i tide for å rekke det neste spennende foredraget fra en av databransjens store aktører? Da er Hw.no - GetTogether noe for deg.

 

Hardware.no-nettverket ønsker å arrangere et dataparty i Juni. Foreløpig dato er satt til 25-28 Juni, det vil si den første helgen i sommerferien til Oslos videregående skoler, samt mandag og tirsdag. Planen er ennå nokså fersk, og vi har ikke avgjort lokale enda. Alle forslag mottas med takk, men vi ønsker å holde oss ganske sentralt plassert i Oslo. Kravet til lokalet er 1500 kvadratmeter i ett rom, og helst med noen tilstøtende til soving, chillout, kino, konferanse og liknende.

 

Litt om hva vi vil gjøre på the GetTogehter:

-Møte folk IRL

-Spillcompoer med kule premier

-Kreative compoer, musikk, grafikk og webdesign

-Programmerings-konkurranse?

-Foredrag fra noen av bransjens store aktører

 

Til dette trenger vi et crew. Her kommer du inn i bildet. Å være crewmedlem gir deg mulighet til å være med på noe stort, du møter nye folk og får en god erfaring. Du kommer selvfølgelig også gratis inn, og får en 1337 tskjorte! :) I en del av crewene er det ekstremt viktig med erfaring og kunnskap, i andre holder det å være pliktoppfyllende og i stand til å snakke med folk. En liste over hvilke crew som trengs:

 

Nettverk:

En hovedansvarlig for infrastruktur, og linje mot Internett. Må ha erfaring fra administrering av større nettverk. To hjelpere, som heller ikke kan være helt grønne.

 

Security:

Ca. 16 stykk. Generell vakttjeneste, her kan de fleste delta. Vokting av ingang, samt litt patrujering inne på området.

 

Strøm:

En sertifisert elektriker som kan ta ansvar for å fordele ca. 250kW til deltakerne i en stor sal, samt strøm til lyd og lys, kino osv. Noen personer til å hjelpe seg, som også må ha god greie på hva de driver med. Mulig også kontakt med strøm-leverandør for midlertidig utvidet kapasitet til hallen.

 

Gamecompo:

Her tar trolig gamer.no ansvaret.

 

Info-crew og frontdesk:

Åtte personer som kan sitte i crewets "resepsjon". Disse bør ha generell god datakompetanse, så de kan tipse folk om enkle grep for feilsøking, og evt. bistå i større problemer. De har også ansvar for å informere om hva som skjer når.

 

Server:

En godt kompetent person på windows, ansvarlig for en server med DHCP, DNS og WINS.

En godt kompetent person på linux, ansvarlig for en server med apache og mysql, samt partyadmin-systemet. Drift tar trorlig denne posten, men det er fint med litt hjelp her også, da flesteparten av oss har mange andre oppgaver å ta oss av.

 

Visual/audio:

En person med greie på å skru lyd. Bør ha litt erfaring som lydtekniker.

En kameramann, bør også kunne håndtere et kamera rimelig godt.

To hjelpere.

 

Scene:

En person med kjennskap til demoscenen. Ansvarlig for å arrangere scenecompoer, samt finne jurymedlemmer. Må ha erfaring fra demoscenen. Anders tar trolig denne jobben.

 

Other compos:

To personer som arrangerer diverse konkurranser. Til casemod-compo trenger vi en som kan samle sammen en liten jury. Ellers er det å holde styr på deltakere i de mer useriøse compoene, og ha oversikt over resultater og slikt. De av disse som går live på storskjermen vil få støtte av konferansieren.

 

 

Food: Utgår

 

 

Husk at alle som er med i crew er nødt til å være med minst et døgn ekstra både før og etter, samt at noen av de viktigste må bruke en del tid på planlegging i forkant. Søknader til crew sendes til [email protected]. Hvis du søker på avanserte poster som nett/server/strøm eller en lederstilling er det viktig at du kan dokumentere relevant erfaring. Alle andre oppfprdres også til å legge ved litt informasjon om seg selv. Ved for mange søkere prioriterer vi de med de mest seriøse søknadene.

 

Det blir forøvrig trolig 512 plasser.

 

mvh.

Raymond Julin, Anders Schau Knatten og Tor Henning Ueland

 

Edit: Alle ønsker, idéer, spørsmål, kommentarer og annet lurt postes her. Kjør debatt! :)

 

 

--------------------------------------

OPPDATERING 10. mai 2005

--------------------------------------

 

Nettsiden er ute -> her <-

Billetsalg er også åpnet.

 

Bedre informasjon kan man finne på nettsiden. Og skulle det være noe mer så ligger kontaktinformasjon ute på siden.

Endret av Findus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Det ser ut til å bli 100mbits-switcher i periferien, med gigabit uplink til en kraftig 48ports gigabit backboneswitch, men vi er ikke ferdige med å forhandle med sponsor. Ellers blir det jo DNS, DHCP og slike ting, men det kan vi ta mer om siden.

Ok, sist jeg var med på LAN, så stå jeg for ett fullswitcha Cisco nett, med fiber uplinks(gigabit) og 100Mb på alle bord, vi var ikke så mange da, men det fungerte meget bra :D

 

Kan jo evt bistå i sponsorer om det er interesant :thumbup:

 

\\Sp33D

Lenke til kommentar

Dette høres ganske interresant ut. Hvis jeg ikke jobber da, og det er på en helg så drar jeg nok dit. Skal se om jeg kan få med meg noen andre *hint hint Gamer-Guru*, men jeg drar uansett hvis jeg har mulighet for det. Har ikke lanet på en stund så det hadde blitt kult. Så hadde det jo vært kult å møte nye folk, og fra hw.no forumet til og med.

 

Håper at det virkelig blir noe av denne gangen da. Jeg husker sist gang at dere skulle lage lan i stavanger så ble den avlyst til slutt, fordi det var for lite mennesker som ble med hvis jeg ikke husker feil. Får håpe at det fungerer bra i oslo da. :thumbup:

Lenke til kommentar

SweeeTMaN:

LANet i Stavanger ble planlagt av en liten gruppe i tilknytning til HW-nettverket, denne gangen er det en større satsing med støtte sentralt.

 

Complexion:

Vi har ikke fastsatt billettpris enda, da vi bl.a. ikke har funnet lokaler, men vi kommer nok til å ligge under det f.eks. TG koster.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...