Gå til innhold

Overklokking på 775


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel, de har en sperre i sine chipsett, både 925 og 915, så du kommer ikke lengre enn 10%. Med DFI lanparty sitt klarte jeg å bryte den, riktignok bare med noen prosent. Selv har jeg et Abit AS8, dette basert på 865p brikkesettet, men med LGA775 sokkel, og min 2.8 klokker fint til 3.4 uten problemer :) Vil vel igrunn anbefale dette, fremfor noe dyrere, om du skal klokke!

Lenke til kommentar

ja har fått med det med klokkesperren, men alikevel så er det noen som klokker som bare det på 925 chipset. Hvis du ser på reviewet over så klokkes jo en 2.8 opp til nesten 3.8 på et 925x kort. Og bussen opp på 270 Mhz. Og her http://www.firingsquad.com/hardware/pentiu...lock/page14.asp klokkes jo en P4 3,2 (540) opp til 3,96 på 925 kort.

Noen som har noen kommentarer til dette?

Endret av edyrli
Lenke til kommentar

AA8 kan uten problemer overklokkes 20% med nyere BIOS. Versjon 1.7 ble sluppet for en uke eller to siden, men 1.5 klokket bra og den har vært uten i tre måneder eller noe slikt.

 

Kjører min 3.2 GHz stabilt på 3.8 ved å sette FSB til 240 og skru opp litt spenninger her og der. Men det blir varmt med kun den medfølgende vifta, ofte ligger CPU temp. på 70 grader eller noe slikt.

 

Har ikke forsøkt å skru opp RAM enda, burde være noe å hente der også.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...