Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Windows kobler ut nett ved mange connections


Anbefalte innlegg

Jeg kjører Windows XP SP2 på MSI 655 Max hovedkort, P4 2.66, Sapphire Radeon 9500 Pro, Accton EN1207D Series PCI Fast Ethernet Adapter.

 

Det som skjer er at når jeg kjører mange connections inn og ut samtidig, så henger windows seg opp og jammer adsl-linja, samt alle programmer som bruker nett. Når det henger seg, ser jeg at det fortsatt er aktivitet på routeren. Jeg har nå adsl fra nexgentel, men det samme skjedde der jeg bodde før hvor jeg hadde bluecom, så det er nok ikke linja det er noe galt med.

Alt funker fint når jeg kjører 2-3 ftp-connections, men når jeg f.ex. bruker p2p-programmer, så henger det seg ganske kjapt. Det jeg da må gjøre er enten å reboote eller disable og enable nettverkskortet. Jeg har også reinstallert windows i tilfelle det bare var den som var litt på bærtur.

 

 

Noen som har noen ide om hva dette kan skyldes og hvordan det kan fikses?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

SP2 av WinXP introduserte en begrensning på 10 samtidige inngående connections. Dette rammer bruk av P2P-programmer. Det finnes en uoffisiell patch for dette. Dette søket burde gi deg mer informasjon og link til patchen. Siden jeg ikke kjører beta-OS, så har jeg ikke testet denne patchen selv. Et annet alternativ, er at du begrenser antall inngående connections i P2P-programmet.

Lenke til kommentar
SP2 av WinXP introduserte en begrensning på 10 samtidige inngående connections.

Det stemmer ikke helt.

Begrensingen er på 10 UFULLSTENDIGE tcp connections. Det er ikke det samme som 10 samtidige connections.

Ikke bare det, men det er utgående incomplete connections som er begrenset. Ikke akkurat min beste post når det gjelder fakta, men løsningen kunne heldigvis være aktuell. All nighters gjør av og til noe med hjernen. ;)

Lenke til kommentar

Hmmm, dette må prøves når jeg kommer hjem.... Mister linja med jevne mellomrom jeg også. Dvs. web og messenger kutter ut, mens ftp og dc f. eks. kan stå og gå. Har heller aldri opplevd det når jeg spiller spill på nett, så det virker som det er bestemte porter som blir blokkerte av en eller annen grunn. (Ja, jeg har slått av windows firewall). Irriterende dette...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...