Gå til innhold

Anmerkning med MX1000


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
"Om man løfter musen vil det være en liten delay".

 

Jeg løfter ALDRI musen, er jeg et enestående tilfelle da eller?

Spiller du lite eller ? Jeg løfter musa til midten RIMELIG ofte da. Eksempel : Skal snu meg rundt, så drar jeg musen helt til kanten, da må jeg jo flytte musen tilbake til midten, ved å løfte den og sette den ned igjen for å fortsette å rotere i samme retning. Right.. ? ;)

Lenke til kommentar
Jeg løfter ALDRI musen, er jeg et enestående tilfelle da eller?

Hvis du aldri løfter musen, så har du jo et gigant handicap i first person shooters. Hva om du har musa midt på. Så snur du deg 180 grader til høyre for å skyte en fiende. Nå er musa di helt ute på høyre kant av musmatta, naturligvis. Og så kommer en kar enda lengere til høyre for deg. For å skyte han nå, må du da snu deg 300 grader til venstre i stedet for 60 grader til høyre? Du må jo det hvis du aldri letter på musa. Skal du snu deg til høyre havner musa langt utenfor musmatta!

 

Selvfølgelig løfter du på musa iblant ;-)

Lenke til kommentar

Grunnen til denne ENORME delay er at den laser motoren har en funksjon som gjør at den deaktivere seg når den løftes 2mm + over underlaget og rekker dermed ikke å reager/aktivere seg selv når den sveiper over musmatta/underlaget ved stor hastighet slik som på klippene som var linket til i linket sin link. :p

btw. har mx1000 merker lite til denne delayen.. men skal teste når jeg kommer hjem fra jobb. (spilller mye cs og min 500 lagger klakkelyder på venstreknappen)

 

dwagon out!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...