Gå til innhold

Hvordan få tilbake administratorkontoen?


Anbefalte innlegg

Har en bærbar som jeg har logget på som Administrator i lang tid. Opprettet så en ny brukerkonto/administrator med mitt navn, og ved restart så ble jo hele windows som ny, akkurat som en fersk installasjon hvis dere skjønner. Og jeg får nå ikke tilbake den gamle administratorkontoen med alt som var installert. Litt knotete forklart, men håper noen skjønte det. Noen tips, noe jeg har gjort galt?? Trenger desperat den gamle kontoen tilbake!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

må nok formatere disken, eller bruke i gang ulovlige midler. Spørs hvilken windows du bruker. pro, home?

Hvis du ringer Microsoft, så kan de også fikse det for deg.

 

Hvis alt ble helt på nytt som du sa, har du prøvd å skrive "administrator" som passord, hvis ikke det funker heller så er det noe gærent som har skjedd eller at du vil komme deg inn på fattern sin pc.....

Lenke til kommentar
På login skjermen der du trykker på bildet for å logge på, trykk ctrl+alt+delete 2 ganger. Da kommer grensesnittet fra windows 2000 opp. skriv Administrator som brukernavn og administratorpassordet. Når du er innlogger som "ekte" administrator, kan du slette den kontoen du lagde.

Takk! Håper du får et langt og lykkelig liv! Dette var på maskinen til en som skal forsvare hovedfaget sitt på onsdag, så lettelsen var stor hos henne nå :) Alt er tilbake til det gamle nå.

 

Takk igjen :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...