Jump to content

Jonas 90

Medlemmer
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Finnes det nettverksledninger som er beskyttet mot strømledninger. Uten at det koster skjorta? ny ledning vs. ny taklister i priskostnad.
 2. Hei Jeg gikk over til cat6 utp istede for wireless, da wireless ikke var så stabilt. Jeg kjøpte meg cat6, 25 m, på biltema for 250 kr. Trenger 25 meter for å koble rutern. Mye av kabelen ligger med en strømledning. Har veldig ustabil ping, varierer fra 8-200 på speedtest. Pingen er fortsatt ustabil selv om den ligger helt rolig. Var det et bom kjøp, eller er det noe jeg kan gjøre for å fikse det? Trenger å vite før jeg spikrer fast listene igjen. Har Get, 20/1. mvh Jonas
 3. Har prøvd med en 2 andre kabler. Dvi til dvi, og dvi til hdmi med dvi adapter. Samme resultat. Prøvd å reinstallere driver og directx, men ser ikke ut til å fungere. Får sende det inn til dustin, å se hva de sier.
 4. Fikk en bluescreen som sier system service exception(dxgmms1.sys). Har dette noe med skjermkortet?
 5. Det er stasjonær. Skjermkortet er ASUS RADEON HD6870 DIRECTCU 1GB GDDR5 PCI-E DVI/DP. Har CORSAIR GS 600W for de som kan tro det er strøm. Det er vga ledning, med DVI forbindelse til pc'n.
 6. Hei Har problemer med at skjermen får sånne hvite rader når jeg spiller. Noen som vet hva dette kan feile? Har oppdatert til nye drivere, reinstallert windows. Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre mer. Noen instillinger som jeg kan prøve? Har snakket med dustin, de vil ta med skjermkortet inn for å teste det ut. Lagt ut et bilde fra Rift.
 7. Bra du sa det mobile999. For 70% så er det for meg verdt å kjøpe ett nytt kort til den prisen. Jeg skal klare å finne et skjermkort selv, da det sikkert er hundrevis av andre som spør om skjermkort her på forumet. Ved kjøp av ram, så kan jeg bare kjøpe samme type som jeg har, slik at jeg får 8gb, sant?
 8. Takk for hurtig svar. Det var slik jeg tenkte anngående minne. Jeg regnet med at et skjermkort jeg brukte 1100 kr på i 2011, skulle være betydelig dårligere enn et skjermkort til 1500 i 2013. Får vel spare...
 9. Hei Jeg tenkte jeg skulle oppgradere pc'n min som jeg kjøpte sommer 2011. Jeg trenger hjelp til å velge kompenter som jeg burde bytte ut. Mitt bruk er veldig allsidig, men det er ikke min økonomi. Jeg spiller litt Leage of legends og noe små spill, ingen store kraftige fps spill. Ellers bruker jeg pc'n som alle andre. Her er mine komponenter. ASUS RADEON HD6870 DIRECTCU 1GB GDDR5 PCI-E DVI/DP CORSAIR GS 600W ATX12V 2.3 / EPS12V PSU ASUS P8P67 PRO B3.1 P67 S-1155 ATX CORSAIR 4GB DDR3 XMS3 INTEL I5/I7 PC12800 1600MHZ CL9 (2X2GB) INTEL CORE I5 2500K 3.30GHZ 6MB S-1155 FRACTAL DESIGN MIDITOWER DEFINE R3 BLACK Jeg tenker å øke min spillopplevelse noe bedre i Leage of Legends og har tenkt å prøve litt Rift. Jeg ønsker ikke å bruke mer penger enn nødvendig. Mine tanker er å øke Minne. Har gått over til Windows 8.1, og merker at det bruker mye av mitt minne. Pc'n lager også mer bråk, så den har vel greit av å ha litt nyere komponenter i pc'n. Takker på forhånd. Jeg kommer ikke til å bytte ut alt med en gang, det blir kanskje en komponent i månenden fremover. edit: På minne burde det ikke gå over 700 kr, skjermkort ikke over 1500 kr, cpu og hovedkort vet jeg kan leve litt lenger. Trenger ikke noe mer harddisk plass.
 10. Istede for å svare på mitt spørsmål, så sier dustin at de sender returlapp. Kjedelig hvis det er noe enkle innstillinger, men siden de svarer slikt er det vel stor sjangse for at kortet er defekt.
 11. Har sendt mal til dustin, hvor jeg kjøpte skjermkortet, får å høre om dette er vanlig for skjermkort som er defekte. Har prøvd og tenkt på; - Instalere drivere på nytt, og i tillegg eldre versjoner. (med driversweep) - Prøvd andre skjermer, hvor det fortsatt skjer flickering - Har en temp. på 40c i skjermkortet edit: En interessant observasjon jeg opplevde i går var at når jeg spilte cs 1.6 og hadde render viasoftware, så hadde jeg ikke noe flickering. Men da jeg gikk tilbake til OpenGl kom det tilbake. Opplevde også at når jeg så på film, så flimret det i mediaplayer, men ikke i vlc player. Min logikk tilsier at jeg har noe feil instillinger.
 12. Hei Jeg har et problem med så kalt flickering i windows og spill. Skjermkortet mitt er ASUS RADEON HD6870 DIRECTCU 1GB. Det fungerte fint i en mnd., men plutselig i en oppstart så kom dette problemet. Får også noen meldinger om at skjermkortdriverne har sluttet å fungere. Har prøvd å instalere driveren på nytt, men ingen hjelp. Har ikke så mye kunnskap, så det kan være noe grunnleggende innstillinger som jeg kan ha oversett. takk på forhånd Mvh Jonas
×
×
 • Create New...