Gå til innhold

Politihester på Aker Brygge


Demoni

Anbefalte innlegg

Ble tatt i et folkehav på Aker Brygge. Er stolt av meg selv for at jeg kom så nær hestene, ettersom jeg er livredd disse dyrene. :whistle:

 

Liker sollyset som kommer ned over hesten, men synes det er litt synd at den unge gutten bak hesten har fått reimene foran ansiktet.

 

Farger, kontraster og beskjæring er gjort i Photoshop.

 

Hva synes dere?

 

Politihester

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Heisann Demoni

 

Synes refleksjonen i lyset er veldig forstyrrende. Klarer ikke å finne noen holdepunkter i bildet. Litt hestehoder, delere av en gutt, enden av et bein i en stigbøyle etc skaper for meg ett rotete bilde.

 

Hvis du hadde fått vekk refleksjonen i lyset og beskåret bilde til bare å inneholde den første hesten kunne det kanskje det kanskje blitt bra ?

 

Stå på, fotografering er gøy :)

 

Dette tror jeg må være det dårligste hestebildet jeg har sett. Er dette en spøk?

 

Forøverig synes jeg det utrolig dumt at Administratorer av forumet legger inn slike kommentarer i ett bildekritkk forum. Denne burde du absolutt ha holdt for deg selv. Ønsker dere å ha en slik tråd må kritikken være konstruktiv.

Lenke til kommentar

Hei bai og takk for konstruktiv tilbakemelding. Og jeg er enig i det du sier. Selv om jeg liker lyset på bildet har jeg nå etter utallige påpekelser om at det ikke fungerer skjønt at dette ikke er måten å ta gode bilder på.

 

Og du har rett i rotet... Var kaotiske tilstander på Aker Brygge og hestene var også veldig urolige. Ingen unskyldning kanskje, men for en fersk fotograf gjorde dette ting vanskelig.

Lenke til kommentar

Hei! Syns lyset forstyrret litt, og jeg synes bildet ble rotete.

 

Spørsmål til Administratoren: (som nevnt før)

 

Hvorfor skriver du inn slike kommentarer som dette?:

 

 

 

QUOTE

Dette tror jeg må være det dårligste hestebildet jeg har sett. Er dette en spøk?

 

Det er sikkert noen som liker dette bildet og det er jo tull å skrive slikt da!

 

:nei::nei::nei:

 

 

 

Hilsen Daniel

Lenke til kommentar

Alt er vel sagt tror jeg.

 

Et tips dersom du har zoom på kamera, kan være å stå litt lenger unna om mulig for så å zoome deg inn på objektet til du får komposisjonen du ønsker, da vil bakgrunnen bli mer uskarp og mindre rotete.

 

Et annet tips kan være og alltid sjekke hvor du har solen i det du skal ta et bilde, til å begynne med er det lurt å planlegge bildet slik at man står med sola i ryggen eller maksimalt slik at den står rett til høyre eller venstre for deg. Motlys fotografering er alltid vanskelig, men du kan motvirke slik lysreflekser ved å skjerme for solen med en solblender til kamera, eller simpelthen benytte hånden for å skygge for direkte sollys på linsen (krever litt mer trening).

 

Keep on trying!

 

Forøvrig er jeg helt enig med bai. Synes nok kommentaren til moderator var for skarp jeg også, det er veldig forskjellig nivå her inne, da tror jeg man skal trå litt forsiktig å ikke skremme bort folk fra å forfølge sin interesse for fotografering.

Endret av znapper
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...