Jump to content

Demoni

Medlemmer
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Ok, beklager det. Og takk for tilbakemeldinger. Er enig i det dere sier. Fjernet også en del grener, men åpenbart ikke nok.
  2. Er fersk innen foto, og har vel funnet ut at den beste måten å lære seg å ta bra bilder på er å ta bilder. Masse bilder!! Men det hjelper også med tilbakemeldinger fra andre fotointeresserte. Legger ut et bilde jeg tok i helgen som jeg er sånn passe fornøyd med. Vær brutalt ærlige og si hva dere mener. 1936 Ford Eifel Robert
  3. Har vurdert en Sandisk kort (1MB). Har fått inntrykk av at det går for å være et av de bedre kortene... Har formatert begge kortene flere ganger. Feilen er der fortsatt.
  4. Har et PQI 512MB minnekort og et CompactFlash 256MB minnekort. Opplever stadig vekk feilmeldinger på PQI kortet. Det går fint å ta bilder, men når jeg skal se på dem får jeg beskjed om at det er en feil på kortet. Jeg får heller ikke overført dem til PC (får beskjed om at maskinen ikke finner noe minnekort). Jeg trodde frem til i går at jeg hadde kjøpt et dårlig minnekort, men så merket jeg at CompactFlash kortet mitt begynte på akkurat samme måte. Jeg tar bilder i høyeste oppløsning og størrelse (ikke RAW), og jeg har tatt bilder ganske kjapt (kamera og kort må jobbe en del for å lagre bildene). Kan dette ha noe å si? Har jeg kjøpt for dårlige kort i forhold til kvaliteten på bildene kameraet tar, eller er det noe galt med kameraet mitt?
×
×
  • Create New...