Gå til innhold

Operation Flashpoint 2 survey


Anbefalte innlegg

Fikk følgende mail fra Codemasters idag.

 

Dear Kjell Arne,

 

We are currently working on ideas for the sequel to

Operation Flashpoint on PC, and you have been

selected to feedback to us your valued thoughts

and opinions. This survey is designed to give you

the opportunity to let us know what you think are

the most important elements of a Operation

Flashpoint game.

 

This survey should only take 5 minutes of your time.

 

As always, thank you for your time & feedback.

 

To complete the survey click on the link below.

 

 

http://www.codemasters.co.uk/surveys/dosur...hp?surveyid=179

 

 

This invite has been sent to you personally and so

you will have to be logged into Code M to submit your

feedback. If you have your login cookied this will

happen automatically, otherwise you will be

re-directed to a password page.

 

Thanks

 

Codemasters

 

Digg, tyder på at de ikke har kommet veldig langt enda, men de jobber da iallefall med det!

 

Edit: I undersøkelsen spør de bl.a. om i hvilken tid spillet bør foregå (WWI, WWII, Vietnam, den kalde krigen etc), editor, AI, våpen, kjøretøy etc.

Endret av Darth Kjell
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det som bekymrer meg er at de spør om vi vil at OFP 2 skal ha setting ifra WWI eller den amerikanske borgerkrigen... :nei:

 

Vet ikke hvor mye credit jeg vil gi denne undersøkelsen enda... men at BIS ikke har helt snøring på hvordan OFP 2 vil bli, er ikke akkurat nyheter... :roll:

 

Jeg skal iallefall spørre Marek (eller hvem jeg nå får ett intervju med i BIS) om denne undersøkelsen... (om det er de eller Codies som tok initiativet, og i hvilken grad den vil påvirke utviklingen av OFP 2!)

Lenke til kommentar
Det som bekymrer meg er at de spør om vi vil at OFP 2 skal ha setting ifra WWI eller den amerikanske borgerkrigen... :nei:

 

Haha, jeg reagerte på akkurat det samme.

 

WWI: Sitt 12 timer i en skyttergrav -> Få ordre om å angripe -> Bli meid ned av en maskingevær etter 3 sekunder.

 

Borgerkrigen: Gå i samlet tropp mot fienden -> Still soldatene opp på rekke -> Skyt ett skudd når obersten roper "Ild!" -> Bruk 30 sek på å lade våpenet (hvis du ikke allerede er død).

 

WWII og Vietnam er gjort til døde nå. Jeg valgte den kalde krigen som favoritt-tid. Her hadde du akkurat passe med avanserte våpen uten at de ble for avanserte. La oss bare innse at en moderne krig, hvis den skal være realistisk, hadde blitt ganske kjedelig gameplay-messig. Nå for tiden er det jo mest Tomahawk-missiler og store bombefly som gjelder.

 

Den kalde krigen var også den eneste tiden da du hadde to like sterke motstandere. Dette er noe av grunnen til at jeg likte Flashpoint 1985.

Lenke til kommentar

Slik jeg har forstått det så var konseptet allerede klar, men at de ikke hadde kommet i gang med programmeringen enda. Forbannet være X-Box :realmad:

 

Kalde krigen er bra den ja, men vi kan vel vente å se noe rundt 90 tallet vil jeg tro. Det er mye stoff å ta tak i fra den tidsepoken. Bl.a. The Liberation of Kuwait.

 

Men jeg venter i spenning på RogueFreak sitt flotte initiativ til å skaffe oss mest mulig info om OFP2 snarest mulig.

Lenke til kommentar
FOR ALL DEL ikke la de legge det til WW2 eller vietnam!! :wallbash:

Det er alt for mange spill i disse tidsperiodene allerede! Syns ALLE skal stemme for å legge settingen til den kalde krigene ala noe lignende som 1`ern!

Det var jo bare helt KONGE! :dribble:

Det eneste som kunne vært interessant med Vietnam er at ingen har egentlig laget et "stort" Vietnam-spill før. Glem BF: Vietnam, det er kun multiplayer og er ikke veldig "realistisk".

 

Problemet der var formen for kamper. Ofte gikk man patruljer i skogen der noen Vietcong-soldater av og til lå å gjemte seg. Tror ikke det var mange tanks-slag eller noe slikt. Uten tanks-kamper blir det ikke veldig mye "Operation Flashpoint" over det liksom. De kunne jo selvfølgelig jukset litt, og heller lagd et spill fra 1960/70-årene men med en oppdiktet stor/sterk fiende. Omtrent som de gjorde i Flashpoint 1985.

 

Hvis spillet blir satt i den amerikanske borgerkrigen kommer jeg personlig til å oppsøke Codemasters-styret for å gi de en ørefik. Selv om Operation Flashpoint: North&South-edition hadde blitt litt morsomt :)

Lenke til kommentar

NEEEI

 

IKKE WW2, IKKE VIETNAM, IKKE IRAK, DEFINITIVT IKKE WW1 eller Borgerkrigen i USA (noe som hadde vært utrolig merkelig, siden utviklerene kommer fra tidligere sovjet stater?)

 

90 tallet fiksjonell fortsettelse på den Kalde krigen, med settings som sentral europa, sør-øst Asia og afrika...Nøyaktig sånn det var planlagt i starten! TAKK!

Lenke til kommentar
NEEEI

 

IKKE WW2, IKKE VIETNAM, IKKE IRAK, DEFINITIVT IKKE WW1 eller Borgerkrigen i USA (noe som hadde vært utrolig merkelig, siden utviklerene kommer fra tidligere sovjet stater?)

 

90 tallet fiksjonell fortsettelse på den Kalde krigen, med settings som sentral europa, sør-øst Asia og afrika...Nøyaktig sånn det var planlagt i starten! TAKK!

Helt enig. Legg det til 90'tallet.

Lenke til kommentar

Skal man tro den offisielle OFP 2 siden www.flashpoint2.com, så skulle settingen være moderne (modern weapons, latest in veichles, aircrafts, part of an international coalition contigent...etc...).

 

Men; den siden har vært uforandret siden desember 2003, så hva som blir hva i OFP2 tror jeg ingen vet... :hrm:

Denne spørreundersøkelsen støtter iallefall i stor grad oppunder den teorien!

 

WWI, WWII, amerikanske borgerkrigen og Vietnam krigen synes jeg blir totalt uaktuelle settinger for OFP 2 - derimot er denne type settings jobben for moddere etter at OFP 2 er ferdig.

 

Ett eller annet cold war scenario sånn ca. 1970-1990 kunne vært aktuelt (gjerne med en oppdiktet historie... f.eks. a'la Tom Clancy's "Red Storm Rising").

Eller noe fra 1990 og frem til nå, enten basert på faktiske konflikter eller oppdiktede. (her er det mye å ta fra... konflikten i tidligere Jugoslavia, Operation Desert Storm, osv.)

Vil ikke ha noe fremtids mumbojumbo heller... (og da mener jeg f.eks. år 2150 elns med laservåpen...)

 

Hadde de hatt baller kunne de hatt med noe fra midtøsten - f.eks. Israel og seksdagerskrigen, terrorkrigen mellom PLO og Israel, osv. (dette er vel omtrent helt urørte temaer i krigsspill).

 

En type konflikt a'la Tom Clancy's "The Bear and the Dragon" kunne også vært interessant! (Russland og USA kriger sammen mot Kina).

 

Vel..masse ideer, men vi må nok pent bare vente og se hva OFP 2 blir for noe...

Endret av RogueFreak
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...