Jump to content
Sign in to follow this  
Crack

==== Slettet ====

Recommended Posts

Har faktisk akkurat det samme på min Q17S..

Flimmer når windows loader. (og da mener jeg SERIØS flimmer, stripene er skikkelig tynne og går vannrett).

I bios og i windows er skjermen helt grei :)

Share this post


Link to post

Og PSU? Merke/modell og angitt Watt?

 

Men hvis det ikke er typiske artifacts, så er det vel ingenting å være bekymret for.

 

Med min 1760NX får jeg noen ganger svart skjerm i 1sek før skjermen "bygger" opp skrivebordet igjen. Dette er kun når jeg nettopp har startet Windows.

 

Det er som om når man skifter oppløsning, selv om dette ikke skjer. Men det plager meg ikke stort!

Share this post


Link to post

Jeg har en enermax 431W, så tviler på at det er problemet..

Det ser ikke ut som artifacts nei (værtfall ikke det jeg har vært borti før). Har ikke prøvd på CRT, men det skjer værtfall på LCD skjermen min.. merkelige greier.. :)

Share this post


Link to post
Har faktisk akkurat det samme på min Q17S..

Flimmer når windows loader. (og da mener jeg SERIØS flimmer, stripene er skikkelig tynne og går vannrett).

I bios og i windows er skjermen helt grei :)

Har akkurat det samme problemet på min q17s.. men som sagt, er det kun når den loader inn Windows. Snoodie greier :dontgetit:

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...