Gå til innhold

Far Cry er best


Anbefalte innlegg

  • 3 måneder senere...
Videoannonse
Annonse
Det beste fps spillet ever er jo Half-Life selvfølgelig.

 

Og syns Far Cry er sånn midt på treet. Ikke spesielt bra utenom grafikken...

Dårlig levetid.. pga dårlig multiplayer , og ble kjedelig med en gang jeg gjennomførte det.

 

 

For å være ærlig likte jeg Doom 3 mye mer enn Far Cry.

Dårlig multiplayer??? Jeg synes dette har den desidert beste fps multiplayer... Spill Assault. Det er gøy.

Lenke til kommentar

Jeg synes Far Cry er kanskje det beste FPS spillet som er lagd, grunnet utrolig god grafikk og godt gameplay.

Men det finnes jo konkurenter som er hakk i hel på FC. Doom 3 og HL2 er også sterke rivaler.

Men jeg synes FC har en mye bedre historie enn Doom og HL2.

Lenke til kommentar

farcry har 2 gode tinger å by på:

- grafikk

- angst når de lille jævlene hopper mot deg

 

negative tinger:

- ensformig og til tider kjedelig

- billig skyting, deaglen har sånn seig lyd.

 

doom3 gode tinger:

- forbanna skummelt

- bedre grafikk en farcry

- aldri kjedelig for det går ikke an å kjede seg når man er redd.

- heftig og voldsom skyting, spes med høy lyd som spillet skal spilles med.

- angst når imper kommer hoppende ut fra mørke hjørner

 

negavite tinger med doom3:

- ensformig, men man er så redd så det er på en måte en god ensformighet. slik at man er lettet når man kommer til en filmsnutt el noe.

 

 

summary: begge spillene er helt sykt gode, har runnet begge. men jeg må gi doom3 serieren overall. men dette er hva JEG mener.

Lenke til kommentar
Er dere for en gjeng med gørre surpromper a??? FarCry er jo så JÆVELIG bra!!! de som ikke skjønner det sliter ass..... :mad:

Er ikke nødvendig å ta den tonen der, Fujji.

 

I tillegg til en legofarget men ellers fin grafikk har Farcry en underholdende AI, det skal sies :)

 

Men verdens beste spill er det nok ikke, heller ikke verdens beste fps. (HL2!)

Endret av Kevlar
Lenke til kommentar

Jeg liker slike diskusjoner så lenge en klarer å komme opp med fornuftige argumenter. Vi snakker tydeligvis om urealstiske singelplayer fps her, og da er det liten tvil om at spill som Far Cry, Half-Life spillene, Doom og Painkiller må nevnes. I fremtiden kan vi sikkert legge til lovende titler som Stalker og Fear. Det er også sikkert en drøss av titler jeg ikke kommer på i farta.

 

I mine øyne er det kun to konkurrenter dette året; nemlig Far Cry og Half-Life 2. Den store forskjellen mellom disse spillene er at Far Cry er uskriptet og bevegelsesvennlig, mens Half-Life 2 er lineært og regissert.

 

Vanligvis er jeg mest fan av åpne områder og mange valgmuligheter, men så lenge Half-Life 2 føles som en intens og actionfilm og Far Cry "kun" blir en underholdende men stereotypisk Arnold film, er det ikke tvil om Half-Life 2 er best. Grunnen til det er at Half Life 2 har:

 

En mer variert opplevelse gjennom spillet.

 

En interessant historie, særlig hvis en var fan av 1'ern og liker å ikke få alt servert med teskje.

 

En sinnsyk fysikkmotor som har blitt implementert i spillet på en veldig god måte.

 

Et kreativt lydbilde og grafikk som skaper en utrolig stemning.

 

Ja, Far Cry er bra. Men når ikke opp til Half-Life 2. Rett og slett fordi Valve har, for å si det som Timothy Dahle, kvalitetssikra alle ledd i spillet. Det eneste jeg har å utsette er at det er litt for kort og at de kunne friska opp AI'en til de vennlige soldatene litt.

Lenke til kommentar

For det første må jeg bare spørre: Har grafikken så utrolig mye å si for om et spill er bra eller ikke. Personlig må jeg si at grafikken ikke har så mye å si for meg, men det er jo en grei bonus om grafikken er topp.

 

FarQry er ikke det eneste fps-spillet med bevegelses frihet. Vi har blandt annet BF:1942 og BF:V som har mye større bevegelsesfrihet, og du kan også kjøre alt av helikoptre, tanks, båter osv. Dette med frihet synes jeg nok er enda bedre i BF-spillene, men det er selvfølgelig bare min mening. Å være sniper i BF:V er spesielt gøy da det er masse deilig vegetasjon å gjemme seg i, og finner du deg et supert hjemmested, kan du ligge å kose deg lenge.

 

Singelplayer-delen i FarQry har jeg prøvd hos venn og den var vel og bra den. Grei story og det hele. Men mange spill har nok en like så god SP-del og jeg skal ikke legge skjul på at jeg kansje ikke var så veldig imponert over Sp-delen i FarQry.

 

Multiplayer-delen i FarQry kunne jo like så godt vært fraværende i FarQry. Jeg ble fort lei av å spille MP, og så alle disse sniper-camperne som tok deg hele tiden. Tror egentlig ikke at Mp-delen passet helt til dette spillet, men dette blir igjen en av mine personlige meninger. I andre spill har vi langt gøyere Mp-deler. Jeg kan jo ta BF-serien som et eksempel. BF-spillene er jo sirka rene multiplayer-spill (Ihvertfall BF:V). Det kule med dene multiplayeren er "betjen alt du vil"-konseptet, som lar deg styre det meste av krigsmatriell. Du blir aldri lei av å spille BF online og det er dens store styrke.

 

Grafikken i FarQry er jo direkte pen å se på, vannet er deilig og du får jo nesten lyst til å dra til syden. De har ikke spart på de visuelle godene i dette spillet, som er vel og bra. Men nå er jeg jo den typen som ikke ser på grafikken som det mest betydningsfulle i et spill. E spill kan være bra uten å ha super-grafikk. Men som før sagt, god grafikk er jo en gode.

 

Ragdoll effektene i spillet er bra, som får det hele til å virke veldig bra. Det er selvfølgelig andre spill som har gode ragdoll effekter.

 

Helhetsintrykket mitt av FarQry var ganske middelmådig. Jeg ble ikke imponert over annet enn grafikken og innlevelsen manglet totalt. Det var ikke noe spsielt med dette spillet annet enn grafikken. Men ellers var spillet helt greit for meg. Personlig ville jeg nok ikke kalle dette tidenes beste spill. Hvis du regner med alle sjangre og tider, så ville jeg regne Zelda: Ocarina of Time som vinneren. Alt jeg har sagt i denne posten her er selvfølgelig min egen personlige mening, og jeg håper at ingen blir sure på meg. Det kan godt hende at noen av dere synes at jeg tar feil på noen punkter, men det er opp til enhver å bestemme.

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte FarCry for 399,- svenske kroner i sommer. Jeg treger litt.. Multiplayer delen er skuffende, alle moddene som skulle komme til jul kom aldri. Singleplayer delen derimot er sikkert genial... for de som har god nok pc til å kjøre på høg grafikk uten lagg. Jeg kommer til å installere det igjen når jeg har kjøpt meg ny pc, bare for å nyte grafikken :)

Lenke til kommentar
endre' date='12/09/2004 : 03:47']
Det beste fps spillet ever er jo Half-Life selvfølgelig.

 

Og syns Far Cry er sånn midt på treet. Ikke spesielt bra utenom grafikken...

Dårlig levetid.. pga dårlig multiplayer , og ble kjedelig med en gang jeg gjennomførte det.

 

 

For å være ærlig likte jeg Doom 3 mye mer enn Far Cry.

Word.

samma her

Lenke til kommentar

Nå må dere ikke glemme at både Doom 3, Counterstrike Source og Doom 3 nesten kom ut et halvt år senere en Farcry!! Dessuten så har ikke di som klager over innlevelsen prøvd på noe vanskeligere enn challenge som er dritenkelt!! Prøv på veteran eller realistic!! Da blir du så engasjert at du glemmer at du sitter framfor skjermen Slå den!!! :tease::tease:

Lenke til kommentar
storyen i farcry er kanskej det som trekker spillet mest ned hos meg. :no:

Helt enig. Veldig rart at utviklerne ikke har prioritert dette mer. Hadde man hatt en klarere historie ville man levd seg mer inn i Jack Carvers rolle. Istedenfor ler man av de ultra-harrye kommentarene og den totalt idiotiske historien som bare blir dårligere og dårlige jo lengre man spiller...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...